Now Reading
Imi este greu asa…

Imi este greu asa…

Sunt impreuna cu un barbat de 1 an. El este casatorit, are o fetita de 5 ani, il iubesc, ma iubeste, ne intelegem bine, dar nu stiu ce sa fac pentru ca nu mai pot continua asa. Mi-e foarte greu, spune ca sa am rabdare, dar cata rabdare sa am. Vreau sa imi fac o familie, sa imi fac un rost, sunt de multe ori dezamagita de mine si de situatia in care m-am bagat, mi-e foarte greu sa renunt la el, dar mi-e greu si asa in situatia asta sa ma multumesc doar cu ce se poate. Mi-as dori foarte mult sa imi fac o viata cu el, nu vreau sa il imping de la spate sa faca un pas. Si explicatia ca inca nu divorteaza este copilul, dar eu cred ca niciodata nu va divorta, poate ma insel dar… Vreau sa ies din situatia asta, vreau sa fac ceva pentru mine, e prea greu sa mai duc asa ceva si nu stiu cum sa fac sa fie bine.

Intrebare pusa de: bejinaru, 30

Raspunsul psihologului:

Numai dvs puteti lua o hotarare. Pare ca va simtiti intr-o stare de neputinta, cu o povara uriasa pe umeri, foarte greu de dus, dar care va si place pe undeva. Nu vreti nici sa scapati de ea, dar sperati ca el se va oferi sa v-o salte de pe umeri.

Si totusi ati dus-o in spate atata vreme, ati asteptat. Ce anume v-a facut ca tocmai acum sa vi de para prea greu? Puneti-va aceasta intrebare sau puneti-o lui: ce asteptari are el de la relatia dvs sau de la dvs? Raspunsul poate va va ajuta sa luati o hotarare, caci evident el pare multumit cu situatia actuala.
 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top