Now Reading
Incerc sa-mi gasesc o prietena si nu reusesc

Incerc sa-mi gasesc o prietena si nu reusesc

Problema mea este ca incerc sa-mi gasesc o prietena si nu reusesc. Mi-am facut un cont pe un site de intalniri si am trimis mesaje la vreo 10-15 fete. Pe toate le-am intrebat: vrei sa vorbesti cu mine?, vrei sa vorbesti cu mine? Doar una a spus da si, dupa ce am vorbit pe mess, a spus ca ii place cum arat, dar nu ii place „psihicul” meu, cum s-a exprimat ea. Am rugat-o sa-mi dea mai multe detalii, dar a spus ca e mai bine pentru mine sa nu imi spuna ce anume nu ii place la „psihicul” meu. Acum nu stiu ce sa mai fac, ca pe site-ul asta sansele sunt slabe. Ai putea sa ma ajuti cu un sfat, cu ceva? Am 28 de ani si… Multumesc mult!

Intrebare pusa de: Matei, 28

Raspunsul psihologului:

Matei, iata cateva lucruri pe care le poti face:

1.Daca site-ul asta de intalniri e slab, incearca altul. Cred ca sunt multe site-uri de acest gen in Romania.
2.Poate ca formula ta de deschidere: „vrei sa vorbesti cu mine?, vrei sa vorbesti cu mine?” nu le inspira prea mult pe fete. Schimba si asta.
3.Daca citesti mai mult, poti vorbi despre mai multe lucruri. Deci, citeste mai mult.
4.Daca ai prieteni care se descurca mai bine cu fetele, stai de vorba cu ei.
5.Daca ai o prietena/ colega mai isteata si inzestrata cu simt psihologic, cere-i sfatul.

Mult succes!

View Comments (5)
  • Buna!Am 53 ani.De-a lungul vremii am avut prietenii carora le-am ramas fidela pana la un moment pe care eu l-am considerat de ruptura totala.Nu am mai putut sa comunic cu acea persoana.Ma refer la prietenii cu femei(asta fara sa am o alta orientare…)Dar..Fara sa regret acele persoane,nu pot sa nu ma intreb ce e gresit la mine.Sunt la o raspantie.Si sunt SINGURA.Eu unde sa-mi gasesc o prietena?Mai are cineva nevoie de asa ceva?Sunt comunicativa,vesela..Sau poate eram??Am avut o viata plina de tradari,umilinte,complexe de inferioritate..Cred ca am cam pierdut trenul,nu?La varsta asta prieteniile au o vechime,un lant de amintiri,..Sunt caraghioasa ,cred..

  • Lumea de azi este nebuna.Degeaba vrei ca nu vei avea. Eu am 38 de ani, dar nu ma mai insor in veci. Ce femei sunt in ziua de azi mai bine stai singur.

  • Toata lumea este in singuratate chiar si cei casatoriti. Sunt nebuni toti. Fiecare vrea ce nu are si cand are se satura repede. Asa ca stai linistita asa cum esti, te complici degeaba. Nimeni nu mai este fericit in ziua de azi pentru ca de la mediul stresant o sa luam tratamente antistres. Banii ne conduc, si lucrurile de nimic. Alergam dupa prostii toata viata, apoi la batranete ne plange doar ne aude cineva, dar RAMAI UN NIMENI INTRO ZI. VINE VREMEA PENTRU TOATA LUMEA… ASA CA NU VA MAI PLANGETI CA TOT SINGURI RAMANETI IN SICRIU, NU VINE NIMENI CU VOI…

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top