Now Reading
Nu stiu ce vrea cu adevarat de la mine

Nu stiu ce vrea cu adevarat de la mine

Problema mea e legata de un baiat, dar de fapt cred ca problema e la mine mai degraba. Am cunoscut de curand un baiat care parea interesat de mine, insa apoi s-a racit pe motiv ca nu ar avea timp de o relatie serioasa si multe probleme pe cap de rezolvat inainte, desi sustine in continuare ca ii place de mine si ca vrea ceva cu mine. Acest lucru ma deranjeaza normal si uneori chiar stau in stres, intr-o tensiune f mare deoarece nu stiu ce vrea cu adevarat de la mine, dar nici puterea sa-i spun ca sa rupem legatura nu am… Poate ptr ca imi place prea mult, si imi place de el, mai ales la fizic, si mi-am facut si multe sperante… insa uneori apar momente cand vad k suntem atat de diferiti si consider ca el nu e baiatul pe care l-am visat… insa tot nu pot sa o termin cu el….de ce??? Ce e cu mine??Oare am o problmea in a „da papucii”?? Practic suntem 2 caractere opuse-el mai franc, mai deschis, mai aventurier, eu mai cuminte, mai linistita, mai serioasa. Si ma intreb, e adevarat ca opusele se atrag sau nu? Cum e mai bine: sa incerc sa ma acomodez cu el si sa ma mai schimb si eu un pic sau sa-l las pe el si sa-mi caut un baiat mai apropiat de stilul meu de a fi, baiatul pe care mi l-am imaginat? Va rog, dati-mi un sfat, mai ales cum sa scap de aceasta stare de tensiune pe care o simt mereu cand ma gandesc la lucrurile astea??

Intrebare pusa de: Ivanovici, 21

Raspunsul psihologului:

Oricum ar fi este o experienta care poate ca merita incercata. Nu exista reguli care sa fie studiate si etichetate stiintific cum ca persoanele/caractere opuse se atrag, si nici chimismul uman nu a fost nici el complet elucidat. Poate pentru ca va atrage fizic, poate pentru ca exact opusul dv va atrage dar va si sperie, atat pe dv cat si pe el. Ceva din intuitia dv va spune ca nu e el baiatul pe care l-ati visat, dar cum e acest baiat ‚ideal’? Poate fi in realitate acest baiat ideal un baiat adevarat sau sunt doar dorinte si asteptari poate un pic nerealiste? Care e stilul dv?

Oare ce va retine in a finaliza aceasta relatie? Poate ca felul in care va vedeti alaturi de el este un pic distorsionat de oglinda prin care va vad altii si mai putin de felul in care va simtiti dv? Poate nici unul nu isi asuma acest final pentru ca nu stie exact care e motivul pentru care ar face acest lucru. Oare ce vede el in seriozitatea dv, oare ce vedeti dv in spiritul sau ‚aventurier’? Cu siguranta ceva ce celalalt nu are dar isi doreste poate. Nimic rau in asta.

Poate ca va speri un pic exact asta… in a va lasa sa descoperiti la dv latura aventuriera si el, latura sa serioasa.

Dar una peste alta, doar timpul si diverse experiente si situatii comune vor putea inclina balanta catre una din cele doua decizii pe care le puteti lua. Curaj!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top