Now Reading
Agresivitatea pasiva. Cum sa o controlezi la tine si la ceilalti

Agresivitatea pasiva. Cum sa o controlezi la tine si la ceilalti

Revista Psychologies
Autor: Tim Murphy, Loriann Hoff Oberlin
Editura: Trei, 2007

De cate ori ti s-a in­tam­­plat sa intalnesti per­soane aparent cal­me, dar reci in relatiile cu ceilalti, politicosi, dar morocanosi si pri­cinosi, zambareti, dar in a­ce­lasi timp sar­cas­tici?Agresivitatea pasiva. Cum sa o controlezi la tine si la ceilalti, Tim Murphy, Loriann Hoff Oberlin, Editura Trei
De cate ori ti s-a in­tam­­plat sa intalnesti per­soane aparent cal­me, dar reci in relatiile cu ceilalti, politicosi, dar morocanosi si pri­cinosi, zambareti, dar in a­ce­lasi timp sar­cas­tici?

Nu ti s-a intamplat si tie sa faci pe suparatul fara sa ai chef sa explici de ce, uite-asa, ca sa-i in­du­iosezi pe ceilalti? Tot atatea com­binatii de pasiv-agre­sivitate la tot pasul.

Tim Murphy si Loriann Hoff Oberlin, psihologi cu experienta, au scris aceasta carte despre un tip de com­portament greu de digerat la noi insine si la ceilalti. Pentru ca toti oamenii pot fi la un moment dat dificili.

Nu suntem niste fiinte luminoase tot timpul, avem im­pulsuri agre­sive, iar agresivi­tatea reprimata genereaza con­duite precum cele descrise mai sus. Iata de ce e bine sa stim a decoda aceste semnale de os­tilitate si a le neutra­li­za.

Lectura obligatorie pentru cei care trebuie sa zam­beasca frumos cand le vine sa explo­deze..

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top