Now Reading
Casatoria

Casatoria

Revista Psychologies

Ce sa iei cu tine cind pornesti in lungul drum al casniciei? Pasiune? Iubire? Respect si prietenie?

Ar fi ideal sa le gasesti pe toate odata, dar in viata reala nu se intimpla de multe ori asa. Cind se porneste la drum cu pasiunea poate iesi urit , cum am vazut din exemplul parintilor mei, care acum, dupa multe tentative, in sfirsit divorteaza… Daca mizezi pe prietenie si respect… ajungi sa ai linga tine un camarad care este un om bun si are multe calitati dar linga care nu te simti pe deplin fericita. Totul a fost doar un fals? Sentimente si atitudini? Nu, n-a fost. Uitandu-ma pe pozele de atunci vad ca eram cu adevarat fericita si indragostita, dar rationala .

Nu toti pot sa aiba parte de acea fericire completa formata din iubire si atractie fizica. Si daca oricum atractia dispare cu timpul, atunci de ce s-o mai iei cu tine de la inceput? Poate pentru ca norii dispar atunci cind esti in bratele iubitului si totul pare neinsemnat dupa ce ai atins astrele.

De ce nu poate sa fie totul simplu? Cum am putea sti ce sa facem? Ca sa fim fericiti? Poate ar trebui sa fim mai cinstiti cu noi insine si cu apropiatii la momentul potrivit, pentru ca mai apoi sa nu-i ranim. Pentru mine este prea tarziu pentru asta. Ar fi prea multe vieti rascolite.
Asa ca voi incerca sa merg mai departe… in minciuna sau parti de adevar..

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top