Now Reading
Retreat de feminitate la malul mării, de Ziua femeii

Retreat de feminitate la malul mării, de Ziua femeii

elena-cerchia
retreat-de-feminitate-la-malul-mării-de-ziua-femeii

A curs multă cerneală de-a lungul timpului, pentru a descrie femeia. Ce crezi că i-a determinat pe scriitori să facă referire la ea, aproape obsesiv?  Ce înseamnă „feminitate”? Are acest cuvânt alt înțeles, în zilele noastre? Cu siguranță, nu.

Pentru că și ieri și azi și mereu, feminitatea va rămâne – dincolo de o atitudine cuceritoare, prin privire sau gesturi – o stare… o stare de a fi… blând, înțelegător, tolerant, răbdător, sensibil, vulnerabil, intuitiv, înțelept, creativ, empatic (așa cum descrie doamna psiholog Iulia Buzan, în interviul de mai jos). De aceste lucruri, avem nevoie, cu ardoare, fiecare dintre noi.

Femeia este cea care, prin atributele sale feminine, îl echilibrează pe partenerul ei. De aceea, acesta caută, aproape ca un dependent, să îi fie alături, pentru a primi energia ei. Ce face el cu energia pe care o primește? Materializează lucruri, construiește, are realizări. După care se întoarce la partenera sa, pentru a-i oferi dragostea nemărginită.

Se spune că atunci când o femeie e bine, toată familia ei e bine.

Însă, astăzi, aceasta a preluat foarte mult din atributele masculine, pentru a face față diverselor roluri din viața ei. Și a uitat cine este și ce vrea, cu adevarat.

De aceea, Wellness Retreat invită în perioada 4-6 Martie la „Retreat de feminitate la malul mării, de Ziua femeii”, pe oricine este interesat de activarea laturii feminine.

  • Vor fi trei workshop-uri de feminitate, susținute de psiholog Iulia Buzan.
  • Vom avea o plecare la Crama Gabai, cu vizitare cramă, degustare vinuri alese și platouri.
  • Ne vom lăsa răsfățați la Spa-ul din cadrul Hotelului Iaki: piscină, jacuzzi, saună.
  • Vom participa la cina festivă cu muzica live la Hotel Iaki.

Un weekend în care vom onora feminitatea din fiecare dintre noi.

Vom cunoaște oameni noi, cu aceeași dorință de a se deconecta de la problemele cotidiene, de a socializa, de a se regăsi pe ei înșiși, de a se descoperi.

Vei face parte dintr-un grup în care te vei simți validat, care îți va oferi o experiență social relațională extrem de puternică.

Te invit în Retreat!

Perioadă: 4-6 Martie 2022

Locație: Hotel Iaki **** Mamaia, Constanța

Preț întreg: 1900 Lei/ persoană sau 1550 Lei/ persoană, dacă alegi să vii însoțit.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top