Now Reading
The INNER va avea loc între 3-5 iunie, în Cluj-Napoca

The INNER va avea loc între 3-5 iunie, în Cluj-Napoca

Revista Psychologies

The Inner, primul evenimentul din România dedicat stării de bine și sănătății mintale anunță noua dată pentru ediția de anul acesta – 3-5 Iunie 2022.

The INNER este mai mult decât un eveniment, este o experientă inițiatică sau de transformare a conștiinței care îți propune să aducă în atenția celor prezenți atât partea teoretică a cunoștințelor spirituale, cât și partea practică prin diferite workshop-uri și activități. Se vor învăța practici spirituale și psiho-educative, vor avea loc activități prin care se va încuraja descoperirea sinelui autentic și se va aprofunda relația cu sinele și cu ceilalți.

Prima ediția a evenimentului a fost programată pentru luna septembrie a anului acesta, însă din motive legate de pandemie prima ediție a evenimentului a fost amânată pentru anul 2022. Însă cum toate lucrurile se întâmplă cu un scop, organizatorii promit o serie de surprize pentru ediția de anul acesta și siguranța că cei prezenți vor putea să participe la conferințe cu personalități de renume internațional din diferite arii ale sănătății mintale.

The Inner s-a născut din dorința de a crea un spațiu unde cei prezenți să ia parte la o experiență transformatoare și să găsească răspunsuri la cele mai profunde întrebări, de a face parte dintr-o comunitate care crede în puterea momentului prezent și în conexiunea profundă cu tot ceea ce există. „Vă invităm la un moment de liniște, o experiență transformatoare care va aduce în prim plan instrumente pentru a vă transforma durerea într-o ușă spre vindecare. Alături de medici, autori bestseller, vizionari, lideri spirituali, șamani, artiști, muzicieni și promotori ai păcii vei lua parte la această călătorie transformatoare și revelatoare – The Inner experience – Mapping inside. Profitați de acest moment pentru a învăța cum să îmbrățișați viața, să găsiți curajul pentru a face schimbări și să fiți prezenți, cum să trăiți Acum și Aici și să deveniți mai conștienți, unde să căutați puterea atunci când totul din jur se mișcă prea repede. Reconectați-vă cu corpul nostru și ascultați-l, liniștiți mintea și întâmpinați un sentiment profund de recunoștință.”

Evenimentul este gândit astfel încât cei prezenți să dobândească experiențe teoretice, în prima parte a zilei participanți iau parte la conferințe susținute de cunoscuți autori de bestseller-uri internaționale, iar în cea de a doua parte a zilei fiecare participant poate să aleagă să participe diferite workshop-uri tematice unde va experimenta tehnici diferite de dezvoltare personală.

Pe lista speakerilor cele mai importante nume confirmate până în acest moment sunt: David R. Hamilton, autorul al mai multor cărți, bestseller, printre cele mai cunoscute fiind „Cum poate mintea să vindece corpul”, și „Cele cinci efecte ale bunătății”. David Hamilton a participat și la realizarea documetarului „HEAL” realizat de Netflix, Oana Pellea, cunoscută actriță și scriitoare și Domnica Petrovai, unul dintre cei mai cunoscuți psihologi români. Printre workshop-urile și activitățile la care participații vor putea lua parte se număra: Theta Healing, Hipnoterapie, stres și anxietate, Constelații Familiale, Yoga cu Afirmații sau Armonizarea și vindecarea cicatricelor din corp.

Workshop - Master Shi Heng Yi
Workshop – Master Shi Heng Yi

True happiness is when what you think, what you say and what you do are in harmony. Gandhi

The Inner este prima conferință de spiritualitate din România și își propune să ofere celor prezenți o experiență transformatoare și revelatoare ghidată de lideri spirituali internațională, autori bestseller, psihoterapeuți și promotori ai păcii.

Mai multe informatii despre evenimente pe: https://theinner.ro/ sau pe pagina de Facebook – https://www.facebook.com/events/788279901891438

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top