Now Reading
(P) Sampon antimatreata eficient. Topul celor mai bune produse de pe piata

(P) Sampon antimatreata eficient. Topul celor mai bune produse de pe piata

Mancarimi ale scalpului? Coji albe la radacina firelor de par? Acestea sunt semne clare ca ai nevoie de un sampon antimatreata eficient. Poate ca ai incercat deja mai multe produse care pareau promitatoare si te-au dezamagit, asa ca ti-ai pierdut speranta ca ai mai putea sa castigi vreodata lupta impotriva matretii. Dar ceea ce nu ai stiut pana acum este ca nu orice fel de sampon poate sa tina la distanta pentru totdeauna cojile albe si mancarimile pielii capului, ci doar un produs dintr-o gama profesionala.
Afla, mai intai, care sunt factorii care provoaca aparitia matretii si apoi descopera un top al celor mai bune sampoane antimatreata de pe piata.

Ce factori influenteaza aparitia matretii?

Principalul motiv care conduce la aparitia matretii il reprezinta o ciuperca numita Malassezia Furfur. Aparitia acestei afectiuni a scalpului mai este favorizata si de poluare, stres, secretia excesiva a glandelor sebacee si chiar de o alimentatie dezechilibrata.

Matreata mai poate sa apara si din cauza unor produse de ingrijire nepotrivite cum ar fi sampoanele, balsamurile, gelurile pentru styling si chiar unele tratamente antimatreata. De aceea, ar trebui sa te informezi bine inainte de a cumpara un produs pentru matreata fiindca, in loc sa remedieze afectiunea, ar putea sa agraveze situatia.

3 sampoane antimatreata cu rezultate de exceptie
Matreata nu iti va mai da batai de cap de acum incolo. Inarmeaza-te cu unul dintre sampoanele antimatreata prezentate in lista de mai jos si te vei putea bucura de rezultate bune inca de la primele utilizari.

  1. Sampon antimatreata LONDA CARE Anti-Dandruff

Lasa in urma momentele neplacute legate de matreata! Samponul antimatreata LONDA CARE Anti-Dandruff iti va dovedi inca de la inceput ca este aliatul de care aveai nevoie in aceasta lupta crancena. Vei fi incantata de faptul ca produsul va indeparta delicat matreata de la prima aplicare. Inca un beneficiu al acestui produs este ca previne aparitia afectiunii gratie compozitiei de exceptie. De pe lista de ingrediente fac parte uleiul din seminte de jojoba si extractele de calendula, secretele tale pentru un par frumos si un scalp sanatos!

  1. Sampon antimatreata JOC CURE Anti Dandruff

Inca un sampon antimatreata pe care te poti baza la greu este JOC CURE Anti Dandruff. Succesul acestuia sta in ingredientele din compozitie: Piroctone Olamine, muschi de piatra (Cetraria islandica) si mentol.

Produsul inlatura matreata de care ti-ai dorit in repetate randuri sa scapi si restabileste echilibrul natural al scalpului. Daca afectiunea se dovedeste a fi mai incapatanata ori daca vrei rezultate rapide, foloseste in completare tratamentul anti-matreata Joc Cure. Inca o veste buna pe care trebuie sa o afli despre acest sampon antimatreata este ca nu contine parabeni, substante observate des pe eticheta produselor de ingrijire. Acestia au devenit un subiect controversat in ultimii ani, avand in vedere ca specialistii au atras atentia, in repetate randuri, asupra efectelor nocive pe care le au asupra sanatatii corpului. Parabenii au rol de conservanti, astfel ca lungesc durata de folosire a unui produs cosmetic, dar totusi nu pot fi trecute cu vederea efectele negative.

  1. Sampon antimatreata LOREAL KERASTASE SPECIFIQUE

De pe lista cu cele mai bune sampoane pentru matreata nu avea cum sa lipseasca LOREAL KERASTASE SPECIFIQUE. Indiferent ca ai parul gras ori uscat, foloseste-l cu incredere fiindca are o formula generala de succes. Contine zinc pirition si acid salicilic si are o actiune de lunga durata de pana la 8 saptamani. Vei observa cu incantare ca fibra devine mai tonifiata si ca se simte mai lejera. Inca un beneficiu al produsului, de care trebuie sa tii neaparat cont, este ca nu contine siliconi.

Alege samponul antimatreata care ti se potriveste si razboiul este ca si castigat. Parul tau va fi mai curat, mai fin, mai stralucitor, iar scalpul va avea aspect sanatos.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top