Now Reading
3 Argumente pentru a-ti trata anxietatea la un psiholog online

3 Argumente pentru a-ti trata anxietatea la un psiholog online

Multe persoane afectate de anxietate isi dau seama destul de repede ca au o suferinta dar decid sa o ignore. Sau primesc un diagnostic dar nu urmeaza tratamentul sau terapia care li se recomanda. Din pacate pentru ele, anxietatea nu trece de la sine, asa cum se intampla si cu alte afectiuni psihologice. Adesea pacientii sunt ocupati, nu vor ca problema pe care o au sa devina publica si cer servicii medicale de cea mai buna calitate. Iata motivele pentru care s-au infiintat serviciile de psiholog online care au din ce in ce mai mare cautare.

Nu e necesar sa te deplasezi la cabinet

Datorita conexiunii la internet existente in majoritatea caselor, pacientii pot discuta cu psihologul online. In acest fel se economiseste timpul si costurile necesare deplasarii la cabinet. Unii pacienti sunt din provincie iar specialistul din oras si le-ar veni greu sa se deplaseze saptamanal la terapie. Costurile de deplasare ale pacientului n-ar fi nici ele de neglijat. Iata deci, economie de timp si de bani in favoarea pacientului.

Primesti aceleasi servicii medicale  

Unele persoane sunt rezervate gandindu-se ca terapia online nu e la fel ca cea care are loc fata in fata. Cu exceptia medierii tehnologice (calculatorul, internetul), sedinta de consiliere online se desfasoara ca si una la cabinet. Aceleasi metode, aceeasi durata, aceleasi rezultate. Deci rezervele unora dintre posibilii pacienti sunt nefondate. Pot sa solicite specialistului o sedinta de proba asa incat sa aiba ocazia sa isi dea seama de aceste lucruri.  

Ai acces la resurse online despre anxietatea ta 

Accesul la internet si consilierea online te expune ca pacient unui numar mare de resurse de specialitate. Lucruri la care poate n-ai fi ajuns in cazul unei consilieri clasice cand pacientul se bazeaza in mare pe ceea ce ii spune specialistul. Ai acces la articole, carti, statistici, analize, diagnostice comparative. Mai mult decat atat, poti sa-ti faci rezervare online pentru sedinta cand e mai bine pentru tine ca pacient si sa faci plata online cu cardul pentru serviciile de care beneficiezi. Este foarte simplu si accesibil. Merita sa incerci daca ai o suferinta psihologica.

In ultimii ani serviciile medicale online sunt in continua expansiune. Poti chiar sa te afli in alta tara decat specialistul iar acesta sa te poata ajuta instantaneu daca apare vreo situatie de urgenta. Iata deci cate argumente pentru recuperarea ta cu ajutorul unui psiholog online.

Articol furnizat de Psiholog Simona Jeles.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top