Now Reading
Evenimentul excELLEnt Lifestyle ajunge la Iasi!

Evenimentul excELLEnt Lifestyle ajunge la Iasi!

Revista Psychologies

Pe 24 si 25 iunie, intre orele 12.00-21.00, te asteptam la Palas Mall, Congress Hall, salile Rossini si Verdi. Brandurile prezente la eveniment vor oferi discounturi speciale!

Cele mai cool branduri fashion prezente in Romania isi dau intalnire in cadrul unui eveniment special care va aduce moda exclusivista in principalele orase ale tarii.

Prima oprire a avut loc la Cluj-Napoca, la Casa Matei Corvin (strada Matei Corvin, numarul 6), spatiul de expozitii al Universitatii de Arta si Design Cluj-Napoca.

Stilistii ELLE te asteapta sa discutati impreuna despre cele mai hot tendinte si sa iti ofere consiliere specializata ca sa iti poti innoi cu succes garderoba de vara.

Ai de ales intre tinutele si accesoriile propuse de brandurile si magazinele BONPOINT, Burberry, FREYWILLE, GALT Orologerie Elvețiană (Ulysee Nardin, TAG Heuer, Raymond Weil, Mondaine), Inside Home, Karen Millen, Louis Purple, LUMINORI, Max Mara Weekend, Païsi, Sport Couture (DKNY, Michael Kors, Just Cavalli, Paul Smith, Vans, Red Valentino), The Place X (Alexander McQueen, Christian Louboutin, Chloé, Gerard Darel, Jimmy Choo, Isabel Marant, Lancel, Kenzo, Carven, Mary Katrantzou și Stella McCartney).

Plateste cu cardul tau MasterCard® Premium in cadrul evenimentului pentru a te bucura de preturi preferentiale!

De asemenea, Top Line ofera tuturor celor care viziteaza caravana ocazia sa descopere si sa incerce produse cosmetice profesionale, iar expertii Top Line vor recomanda produse specifice fiecarei dorinte si asteptari. Astfel, ai ocazia sa te rasfeti cu:
– HairStyling pentru doamne cu Moroccanoil – Cel mai iubit brand al Hollywood-ului si cel mai premiat tratament pentru par din ultimi 10 ani.
– Manichiura CND Vinylux – Un brand fashion si innovator, care ofera servicii si produse profesionale pentru unghii in saloanele din intreaga lume, inca din 1979.
– Styling pentru barbati cu American Crew – De mai bine de 20 de ani, American Crew, este furnizorul oficial al barbatilor, in produse cosmetice dedicate parului.

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top