Now Reading
Femeile iubesc berea si nu se tem s-o arate

Femeile iubesc berea si nu se tem s-o arate

Revista Psychologies

Un studiu recent realizat pentru Asociatia Berarii Romaniei a adus noi informatii despre consumatorii de bere, in special despre femeile care prefera aceasta bautura. S-a descoperit ca cele mai multe doamne si domnisoare prefera sa lase in urma stereotipiile de genul „o domnisoara nu bea niciodata din sticla!”  sau „berea nu e pentru femei” si aleg, in schimb, sa se bucure la iesirile cu prietenii consumand ceea ce le face placere, nu ceea ce se asteapta altii de la ele.

 

Ce cred ceilalti despre asta?

Adevarul e ca femeile puternice si sigure pe ele nu au timp sa fie prea preocupate de ceea ce cred altii despre ele, cu atat mai mult atunci cand isi dau seama ca parerea celor din jur e bazata strict pe preconceptii invechite a caror vreme a trecut demult.

Ele stiu ca alegerea unei beri la terasa nu le face mai putin feminine, ci dimpotriva, le creeaza o imagine de femeie normala, care nu se teme ca ar putea fi perceputa gresit. Aceasta alegere face parte din farmecul lor, iar barbatii sunt perfect constienti de asta.

 

De ce le place femeilor berea si care sunt subiectele de conversatie „la bere”

Femeile participante la studiu au povestit ca, in primul rand, gustul este motivul alegerii acestei bauturi; de altfel, atunci cand beau bere se simt moderne si increzatoare, indiferent ca aleg sa consume aceasta bautura la iesirile cu fetele sau la iesirile cu tot grupul de prieteni.

 

Citeste continuarea articolului AICI.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top