Now Reading
Lecithin, pentru imbunatatirea capacitatatii de memorare

Lecithin, pentru imbunatatirea capacitatatii de memorare

Revista Psychologies

Beneficiile lecitinei pentru sanatatea noastra

Lecitina contribuie la imbunatatirea acestor legaturi neuronale si sustine asimilarea informatiei in procesul de invatare. Datorita legaturilor chimice care se formeaza intre neuroni, informatia noua cu care intram in contact este transmisa de la organele de simt (ochi, urechi, nas, piele, etc.) la centrii de procesare din creier.

Prin ingredientele bioactive pe care le contine, lecitina ajuta la fixarea informatiilor invatate si la consolidarea memoriei. Colina din compozitia lecitinei protejeaza integritatea neuronilor si regenereaza celulele neuronale degradate, fapt care contribuie la mentinerea sanatatii creierului.

Cercetarile recente au evidentiat faptul ca, pentru o functionare optima, ficatul are nevoie in permanenta de colina. Aceasta substanta, care se gaseste in lecitina, are un rol esential in detoxifierea hepatica si in arderea grasimilor din ficat.

Ce face produsul natural Lecithin

  • Prin concentratia optima de lecitina din compozitie – 1.200mg/capsula, produsul Lecithin de la Secom ajuta la dezvoltarea si functionarea normala a sistemului nervos central.
     
  • Lecithin ajuta la imbunatatirea memoriei, a capacitatii de concentrare si la atingerea si mentinerea echilibrului emotional.
     
  • Contribuie la reducerea nivelului colesterolului total si la protejarea ficatului.
     
  • Este recomandat ca adjuvant in pierderi de memorie, dementa, dischinezie tardiva, depresie, stres, dificultati de concentrare, insomnie, bolile Alzheimer, Parkinson si sindromul Tourette.

Lecithin face parte din portofoliul Secom si este disponibil in farmaciile si magazinele cu profil naturist din intreaga tara.
Acesta este un supliment alimentar. Se recomanda citirea cu atentie a prospectului sau a informatiilor de pe ambalaj.

Pret recomandat: 51 lei / 100 capsule

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top