Now Reading
Like a pro: tratamentele faciale de primăvară

Like a pro: tratamentele faciale de primăvară

Revista Psychologies
like-a-pro-tratamentele-faciale-de-primăvară

Se apropie un nou sezon în care să ne testăm rezouțiile de frumusețe create la trecerea în 2021 și simți deja că te pierzi prin multitudinea de proceduri disponibile pe piață? FOREO este alături de tine cu o selecție a celor mai eficiente tratamente de frumusețe și a câtorva trucuri extra care să te ajute să întâmpini primăvara cu zâmbetul pe buze. De la soluții radicale la tramente spa efectuate acasă, iată ce trebuie să ai în vedere:

Periodicitatea – atunci când te decizi pentru o procedură cosmetică, trebuie să te asiguri că poți urma cadența indicată de dermatologul sau cosmeticianul tău, la fel și a accepta posibilele efecte nedorite precum roșeață, descuamare, edem-uri etc. Urmează doar tratamentele față de care poț fi perseverentă, fie că vorbim de o mască sau de un filler chirurgical.

Anotimpul – procedurile care presupun sensibilizarea tenului precum peeling chimic sau orice tip de laser se fac în perioade cu indice UV scăzut (toamna și iarna). Orice excepție de la această regulă poate rezulta în pete, chiar dacă folosești filtru UV.

Bugetul – calculează dinainte costul total al procedurii însumând toate sedințele de care ai nevoie pentru a obține rezultatele dorite. Astfel îți va fi mai ușor să decizi asupra căror tratamente să te oprești. 

Strălucire

Indiferent de tipul de ten, primăvara este nevoie de un boost suplimentar de îngrijire pentru a-și recâștiga strălucirea și prospețimea.

Radical: Cele mai populare proceduri sunt mezoterapia – injectarea unor vitamine și enzime adânc în epidermă și terapia vampir – în care plasma din sângele tău vine extrasă și reinjectată în piele.

Spa: Tratamentele cosmetice la salon în 3 paşi (curățare, preparare și hidratare) care utilizează termotehnologia și LED terapia.

Smart: Dispozitivul UFO 2 de la FOREO împreună cu masca Glow Addict oferă acasă în doar 90 de secunde un tratament pentru strălucire cu efecte imediate, utilizând crio, termo și LED terapia. Rezultate garantate pentru utilizare de 3 ori pe săptămână.

Rejuvenare

Radical: Microneedling-ul generează o serie de mici lezuni în piele ceea ce forțează mecanismul de regenerare al tenului, rezultând o piele mai tânără și un aspect mai uniform.

Spa: Radiofrecvența generează căldură în straturile profunde ale epidermei ceea ce stimulează producerea de colagen și elastină.

Smart: Dispozitivul UFO 2 + masca Youth Junkie. Tehnologia de încălzire blandă și super-rapidă înmoaie instantaneu și pregătește pielea pentru a infuza ingrediente din masca și mai profund, la o temperatură optimizată de 45 °C. Rezultate vizibile pentru utilizare de 2 ori pe săptămână.

Revitalizare

Radical: Liftingul cu fire repoziționează țesăturile pentru a reda aspectul proaspăt și odihnit al tenului, acționând în zonele unde pielea este mai lăsată și lipsită de vitalitate.

Spa: Crioterapia determină vasele de sânge să se contracte și să se dilate într-un ritm accelerat, ceea ce permite substanțelor active din tratament să penetreze mai adânc și să acționeze intens la nivelul tenului.

Smart: Un tratament săptămânal cu UFO 2 în combinație cu masca Shimmer Freak revitalizează și împrospătează pielea. Componenta de Cryo-terapie răceşte instantaneu pielea, oferind un aspect mai ferm și mai ridicat, în timp ce micșorează porii și reduce umflăturile.

Așadar indiferent de nevoile specifice ale tenului tău trebuie să iei în considerare faptul că noile tehnologii sunt disponibile la tine acasă și promit rezultate uimitoare care te for face să rărești vizitele costisitoare de la salon. Până la urmă tot ce ne dorim este un ten curat, îngrijit și strălucitor.

Beneficiază de un set de măști activate UFO gratuit pentru achiziția unui aparat UFO doar pe www.notino.ro.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top