Now Reading
Marsul si Crosul Casiopeea impotriva cancerului la san

Marsul si Crosul Casiopeea impotriva cancerului la san

Revista Psychologies

Peste 3.500 de participanti din toate categoriile de varsta – copiii, adolescenti, adulti, familii – sunt asteptati sa se alature Crosului si Marsului impotriva cancerului de san, organizat in Parcul Tineretului, in data de 28 septembrie 2013, incepand cu ora 10.00.

 

La start se vor alinia si cinci dintre cele mai apreciate persoane publice din teatru, sport si televiziune – Medeea Marinescu, Monica Davidescu, Laura Badea, Corina Ungureanu si Florentina Opris.

Organizat in trei editii in Bucuresti (2010, 2011, 2012) si in doua editii in Brasov (2012, 2013), evenimentul “Marsul si Crosul Casiopeea impotriva cancerului la san” a mobilizat pana in prezent peste 8.500 de persoane si a facut posibila donarea a peste 650 de proteze mamare.

Taxele de participare sunt folosite in totalitate pentru achizitionarea de proteze mamare, donate ulterior unor femei care au suferit o mastectomie. Fiecare adult inscris va achita o taxa de participare, in valoare de 40 de lei pentru adulti (varsta peste 17 ani), 15 lei pentru adolescentii (varsta 12-16 ani), si 5 lei pentru copii (varsta 6-11 ani).

Inscrierile se pot face direct la locul evenimentului incepand cu ora 08:30 pana la 09:30 sau direct pe site-ul oficial al asociatiei www.casiopeea.org.

Marsul si Crosul Casiopeea se organizeaza anual pentru ajutorarea directa a femeilor diagnosticate cu cancer mamar. Asadar, fiecare inscris contribuie la imbunatatirea vietii beneficiarelor. Un alt obiectiv al Marsului si Crosului Casiopeea vizeaza preventia si informarea publicului cu privire la depistarea cancerului de san.

Prin urmare, fiecare participant adult va primi un voucher transmisibil pentru o ecografie mamara si o consultatie ginecologica gratuite, gratie parteneriatelor cu Clinicile Anima din Bucuresti. Acest dar le va permite femeilor sa beneficieze de o depistare precoce si sa reduca astfel riscurile aparitiei cancerului de san.

 

CURSELE ZILEI ROZ:

Crosul va fi organizat pentru 5 categorii individuale, dupa cum urmeaza:

– Cursa Copiilor 6 – 8 ani si 9-11 ani (fete si baieti): 750 m

– Cursa Adolescentilor 12-16 ani (fete si baieti): 1,7 km

– Cursa Barbatilor (peste 17 ani): 6 km

– Cursa Femeilor (peste 17 ani): 6 km

– Marsul Familiei (pentru toate varstele): 3 km

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top