Now Reading
Noi suntem artisti. Corpul nostru este capodopera noastra

Noi suntem artisti. Corpul nostru este capodopera noastra

Revista Psychologies
aranjament-cu-pietre

In mod unanim acceptat sunt 7 forme de arta: arhitectura, muzica, sculptura, pictura, poezie, dans si film. Si totusi, mai exista una, neoficiala, dar cel putin la fel de impresionanta: este vorba de estetica fizica.

Arta inseama sa creezi o legatura emotionala intre artist si cei din jur, inseamna sa transmiti sentimente, sa creezi o legatura intre oameni si sa impresionezi. Dar mai ales, sa oferi placere spirituala.

Frumusetea fizica este o expresie a artei. Pentru ca azi, eforturile pentru a fi mai atragatori nu mai sunt considerate ca expresii ale vanitatii. Ele fac parte din eforturile sustinute de a fi mai buni si de a urca mai sus pe scara ierarhica a societatii.

Daca arta este emotie, iar artisti sunt cei care incearca sa atinga sufletul, atunci modul in care ne apropiem de perfectiunea fizica, este considerat o forma a artei. Un aspect fizic care intruneste toate caracteristicile estetice din punct de vedere al formei si al stilului nu este cu nimic mai prejos decat o pictura de la care nu ne putem muta privirea.

Frumusetea a fost dusa la nivel arta pentru ca in societate oamenii au o viata sociala mai activa si se adapteaza mai bine. Ei au sanse mai mari de reusita si avanseaza mai rapid in cariera. Acesta este efectul de halo datorat perfectiunii care este asociata cu ingerii.

Si atunci, cum ajungem la ea? Cum imbunatatim ceea ce avem, fara a apela la metode extreme si invazive?

imagine-centruaranjament-cu-pietre

Acest lucru este posibil prin procedee de reconstruirea corpului, care ajunge la un nivel ridicat de estetica, fara a interveni chirurgical.

Exista proceduri care sunt neinvazive si care in scurt timp ne fac sa atingem perfectiunea corporala.

Pare un mit, dar tehnologia secolului XXI a avansat atat de mult incat in doua ore putem sa slabim pana la 4 kilograme si 5 cm in circumferinta.

Beautyferia a facut posibil acest lucru aducand in Romania 2 aparate ultra performante care asigura reconstruirea corpului intr-un timp extrem de scurt, fara cel mai mic efort din partea noastra.

Este vorba de X-Move by Eximia, un aparat care este vazut ca un miracol printrei cei care cauta perfectiunea fizica. Eximia a schimbat modul in care este eliminata celulita si grasimea localiza. De la prima sedinta cu acest aparat, din pacate prezent in atat de putine Centre SPA din Romania, topim si modelam tesutul adipos exact in zonele pe care ne dorim sa le reconstruim.

Rezultatele, adica celulita diminuata si scaderea in numar de centrimetri, sunt garantate oficial inca de la prima sedinta. Ceea ce inseamna ca o ora cu Eximia ne ajuta sa eliminam vizibil grasimea si sa mentinem rezultatele obtinute, datorita modului in care stimuleaza metabolismul natural al celulelor.

Un alt aparat revolutionar adus de Beautyferia in Romania este Power Shape 3Max, echipament care este atestat medical si ofera rezultate garantate stiintific. Power Shape 3-Max incorporeaza 3 tehnologii. Ultrasunetele cavitationale distrug particulele de grasime pe care le transforma in substanta lichida care este absorbita de sistemul de eliminare limfatic.

Apoi intervine radiofrecventa bi si multi-polara care livreaza energie termica, ceea ce duce la regenerarea colagenului, remodelare corporala si diminuarea celulitei, inca de la prima sedinta. Iar la final, terapia cu vacuum care accelereaza timpul in care se diminueaza celulita.

Aceste doua aparate sunt cele care ne duc catre perfectiunea fizica, remodeland, imbunatatind si perfectionand exact zonele care au nevoie.

power shape 3 max salonpower shape 3 max

Pentru a afla mai multe detalii despre aceste aparate sau pentru a programa o sedinta de infrumusetare fizica si estetica corporala, vizitati www.beautyferia.ro.

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top