Now Reading
Dans, feminitate, vindecare cu Elena-Carmen Țuca

Dans, feminitate, vindecare cu Elena-Carmen Țuca

Avatar photo
dans-feminitate-vindecare-cu-elena-carmen-țuca

Adevărul se arată numai celor care îl caută intens și cu pasiune. Nu face excepție nici adevărul simplu al corpurilor noastre, care ne ajută mereu să ne ancorăm ființa cu cele două rădăcini opuse: cea care se îndreaptă către concretul pământului și cealaltă către orizontul spiritului. Dar pe cât de simplă și de intuitivă este această cale de cunoaștere, pe atât de multe și de ramificate sunt și obstacolele – interioare și/ sau exterioare – care i se opun.

Descarcă ediția digitală aniversară GRATUIT!

ES7_Ediție digitală_PSY_Elena Carmen Țuca_copertă

M-am gândit la toate acestea privind-o pe Elena-Carmen Țuca dansând, ascultându-i explicațiile și urmărind surprinzătorul traseu care a condus-o de la studiul psihologiei la practica psihoterapeutică asiduă cu adulți și copii și apoi spre mișcările de bellydance sacru care deblochează toate acele energii, puteri, porniri, intuiții feminine și dezvoltări care au fost cândva arestate, oprite la nivelul corpului și încapsulate în uitare. Înainte de orice, cele mai multe femei au nevoie să își vindece pântecele rănit, să-și ia puterile înapoi. De aici, ele vor putea privi înainte cu încredere și-și vor putea transforma realitatea în modul dorit de ele.

După ani și ani de practică psihoterapeutică, Elena a făcut ceea ce mulți și multe au numit „un act de curaj”: a învățat o artă terapeutică neconvențională, mai ales pentru spațiul nostru cultural, dar certificată de mii de ani în calitate de instrument de reconectare a femeii cu acele dimensiuni universale care o reechilibrează și îi dau sens. Bellydance sacru este un dans, arată ca un dans, te umple de bucuria dansului, dar este în același timp vindecare și o cale spirituală pe care o femeie poate porni cu încredere. Răsfoiți articolele ce urmează, pentru a ajunge la pagina magică de unde puteți deprinde primele mișcări din ceea ce poate deveni pasiunea și vindecarea voastră!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top