Now Reading
Noua gama de epilatoare Philips Satin Perfect

Noua gama de epilatoare Philips Satin Perfect

Revista Psychologies

epilatoare Philips Satin Perfect

Pentru rezultate impecabile obtinute in cel mai scurt timp, iti recomandam epilatorul Philips HP6578, din cea mai noua generatie de epilatoare, Philips Satin Perfect. Datorita capului de epilare extra-lat, cu discuri ceramice texturate, acesta smulge firul de par rapid, dintr-o singura miscare. Astfel, accelerezi epilarea si economisesti timp, bucurandu-te totodata de o piele neteda si catifelata pentru saptamani intregi.

Epilatorul este antialergic, protejand pielea prin prevenirea iritarii. Este dotat cu un sistem automat de ridicare a firelor de par prin vibratii subtile, care indeparteaza firele lipite de piele, precum si un sistem de masaj activ care stimuleaza pielea pentru mai mult confort in timpul epilarii. Acest cap de inalta performanta pivoteaza pentru a urma conturul corpului, pentru un contact optim cu pielea.

Sistemul Optilight lumineaza suprafata pielii si evidentiaza fiecare fir de par. Aparatul mai este dotat cu sistem de control al presiunii, pentru a nu te rani atunci cand apesi prea tare, cap de epilare lavabil pentru mai multa igiena, perie de curatare si gentuta pentru depozitare si protectie.

Setul complet include un epilator de precizie suplimentar, fara fir, ideal pentru zonele delicate, pe care il poti purta in geanta, o penseta inteligenta cu fascicul luminos si oglinda pentru sprancene, precum si un cap de radere separat si un pieptene pentru raderea, tunderea si conturarea zonelor sensibile. 

Pret epilator Philips HP6578: 533 lei.

In acest sezon, epilatoarele Philips iti ofera mai mult decat finete de durata, obtinuta rapid si confortabil. Orice epilator Philips cumparat in perioada 15 mai – 31 iulie 2011 iti poate aduce o intalnire cu designerul Mihaela Glavan, care te va ajuta sa alegi pantofii perfecti petru tine din colectia de primavara-vara Sepala by Mihaela Glavan.
Pentru a participa la promotie, trimite codul unic al epilatorului Philips cumparat, prin sms, la 1827 si vei intra in tragerea la sorti. Regulamentul promotiei si alte premii surpriza te asteapta pe www.institutulderelaxare.ro. 
 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top