Now Reading
Noul an vine cu iubire si povesti de familie in VIVA! ianurie

Noul an vine cu iubire si povesti de familie in VIVA! ianurie

Revista Psychologies

In noua editie a revistei VIVA! (disponibila din 4 ianurie la chioscurile de ziare din Bucuresti si din tara) Smiley ne prezinta familia lui, formata din parintii si fratele sau, dar si din cei peste 30 de artisti HaHaHa Production; Dan Petrescu, surprins acasa alaturi de familia lui, ne povesteste despre cel mai recent trofeu al sau – Cupa Chinei; Florin si Cristina Dumitrescu ne-o prezinta pe cea de-a doua fiica a loc, Mia Victoria, intr-un pictorial special, Amalia Enache ne vorbeste despre eroi, iubire si noua emisiunea si iti povestim totul despre familia lui Mark Zuckerberg si succesul lui Adele, artista care a schimbat regulile jocului, in muzica – acestea sunt cateva dintre subiectele pe care le vei putea descoperi in editia de decembrie a revistei VIVA! Iti oferim si un cadou special, care te va face sa stralucesti tot anul: o oja essence 3D glitter.

 

Smiley, Dan Petrescu si Florin Dumitrescu ne prezinta famiile lor. Vezi in premiera un pictorial cu de-a doua fetita a familiei Dumitrescu, Mia Victoria, dar si unul cu familia numeroasa a lui Smiley, formata din parintii sai, Ioana si Ion, fratele sau, Filip si artistii HaHaHa Production.

 Afla mai multe detalii despre succesul lui Adele, artista aflata mereu in cele mai importante topuri, precum si despre Mark Zuckerberg, antreprenorul, fata in fata cu un nou rol, acela de tata.

Amalia Enache ne povesteste despre noua sa emisiune ,,Clipa de fericire”, despre prieteni, eroi, dar si despre cei 18 ani in televiziune, impliniti anul acesta.

Am rugat patru vedete sa ne faca recomandari pentru noul an.  Astfel, Andreea Ibacka ne spune cum sa calatoresti cu stil, Andreea Esca ne da tipsuri despre cele mai cool vacante la schi, Catalina Grama ne sugereaza ce tinute sa alegem in acesta iarna, iar Anca Lungu ne invata ce retete gustoase sa gatim in acest anotimp.

Totodata, iti prezentam un material exclusiv cu Harrison Ford, veteranul seriei Star Wars, care revine in noul film, ,,Star Wars: Episodul VII – Trezirea Fortei”.

Nu am uitat de retrospectivele anului trecut. Astfel, iti prezentam nuntile si copiii anului 2015, precum si topul celor mai bine imbracate vedete pe covorul rosu.

La capitolul moda si tendinte, iti prezentam in premiera ce se poarta in 2016, dar si pentru ce produse cosmetice sa optezi in sezonul rece.

Nu rata in editia de ianuarie a revistei VIVA! povestea lui Charlotte, cea mai populara printesa din Europa. Afla toate detaliile despre cel mai nou film care ilustreaza viata lui Steve Jobs si paseste in casa lui Stephan Pelger. De asemenea, descopera cele mai cool destinatii pentru aceasta iarna, Singapore si Davos.
VIVA! ianuarie va fi disponibila incepand cu 4 ianuarie la chioscurile de ziare din Bucuresti si din tara, impreuna cu oja essence 3D glitter, la pretul de 8,90 lei. 

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top