Now Reading
Agenda psy aprilie – mai 2009

Agenda psy aprilie – mai 2009

Revista Psychologies

psihologie, psihoterapie

 Proiecte noi sau proiecte mai vechi care continua: training, workshop, programe de formare pentru psihologi, psihiatri, medici, studenti sau absoalventi.

–  Prof. „Aaron T. Beck” univ. dr. psiholog Daniel David, Presedintele Asociatiei de Psihoterapii Cognitiv-Comportamentale din Romania, impreuna cu Societatea Civila Profesionala de Psihologie Nica & Boistean, organizeaza in Bucuresti cursul de formare continua:

Interventii cognitiv-comportamentale pentru copii, adolescenti si varsta a treia. Fundamente

Cursul se adreseaza profesionistilor din domeniul psihoterapiei, psihologiei clinice, psihiatriei sau consilierii psihologice care desfasoara activitati de interventie psihologica, in cazul copiilor si/sau adultilor. De asemenea, cursul se adreseaza psihologilor atestati in alte domenii (ex. muncii, organizational, transporturi, aparare, educatie etc.), care utilizeaza tehnici de interventie psihologica de baza in activitatea lor profesionala.

Cursul se desfasoara in perioada 10 – 12 aprilie 2009, pe parcursul a 20 de ore, in zilele de vineri, sambata si duminica; taxa de participare este 550 Ron.

Informatii si inscrieri:
www.nica-boistean.ro
Email: [email protected]

–  Asociatia de Psihoterapie Pozitiva si Societatea civila profesionala de psihologie “Dora Chelemen & Centrul Positum” organizeaza

curs de formare in
Training autogen

Antrenamentul autogen este o tehnica de relaxare psihoterapeutica, stiintifica, verificata atat experimental cat si clinic.
Cursul se adereseaza celor care studiaza psihologia sau absolventilor de psihologie.

Cursul este structurat in 16 module a cate 2 ore saptamanal si ofera atat aplicatii practice cu parcurgerea celor sase exercitii standard (exersarea si aplicarea tehnicii) cat si informatii teoretice (descrierea metodei , mecanisme neuro-fiziologice si psihologice implicare, beneficiile utilizarii tehnicii, aplicatiile clinice in tulburarile functionale generale, introducerea formulelor functionale).
Modulele sunt organizate pentru grupuri de 8-10 persoane.
Costul: 25 RON/ modul (2 ore)
Perioada de inscriere: pana la data de 12.04. 2009

Diplomele sunt eliberate de Asociatia de Psihoterapie Pozitiva
Locatie si date de contact: Timisoara,
Tel: 0752857432 / 0720899432; email: [email protected]

–  Curs introductiv de Analiza Tranzactionala «AT 101» in Timisoara
International Center for Transactional Analysis (ICTA) va invita sa participati la cursul oficial de introducere in Analiza Tranzactionala «AT 101» , sustinut in Timisoara de Marijke Wusten (Olanda). Marijke este analist tranzactional acreditat international ca trainer si supervizor in domeniul psihoterapiei.

Analiza Tranzactionala (AT) este o teorie explicativa a personalitatii si un sistem integrat de metode de interventie dedicat dezvoltarii si schimbarii personale.

Cursul se adreseaza studentilor in domeniul stiintelor sociale, psihologilor, psihiatrilor, consilierilor, cadrelor didactice, consultantilor organizationali, specialistilor in resurse umane sau altor profesionisti interesati in dezvoltarea abilitatilor de relationare.

Participantii vor dobandi o noua perspectiva asupra dezvoltarii umane, structurarii personalitatii, comunicarii si relatiilor interumane cu aplicabilitate in domeniul psihoterapiei, dezvoltarii organizationale si educationale, consilierii. In egala masura, beneficiile vor fi resimtite si de cei care opteaza sa utilizeze AT-ul pentru dezvoltare personala.

Cursul va fi interactiv, se vor prezenta, explica si aplica prin exercitii si exemple, conceptele de baza ale Analizei Tranzactionale.

Workshop-ul este sustinut in limba engleza, cu traducere simultana in limba romana.

Acest curs sta la baza formarii si certificarii ca Analist Tranzactional.

ICTA organizeaza cursuri oficiale de AT de mai multi ani si ofera un program de formare variat, sustinut de numerosi formatori straini acreditati la nivel international.

Cursul este recunoscut de: Asociatia Romana de Analiza Tranzactionala (www.arat.ro), de Asociatia Europeana de Analiza Tranzactionala (EATA), de Colegiul Psihologilor din Romania si de Federatia Romana de Psihoterapie.
Colegiul Psihologilor din Romania (Comisia de clinica si psihoterapie) acorda psihologilor cu atestat de libera practica 10 credite pentru participarea la acest curs.

Perioada de desfasurare:
10-11 aprilie 2009

Locul de desfasurare: Policlinica Profilaxis, str. 1 Decembrie nr. 106, Timisoara.
Taxa de curs:
– 240 lei pentru participantii din Timisoara
– 200 lei pentru studenti
– 150 lei pentru participantii din alte orase

Pentru inscriere si informatii suplimentare, o puteti contacta pe:
Amalia Gabor [email protected] , telefon: 0724.301.744.

 

Pages: 1 2 3 4 5
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top