Now Reading
Ai putea sa traiesti fara telefon mobil? (P)

Ai putea sa traiesti fara telefon mobil? (P)

Revista Psychologies

Task-uri de serviciu. Legatura permanenta cu familia. Comenzi servicii. Programari doctor. Timp liber. Hobby-uri. Prieteni. Viteza si libertate de miscare. Schimb de opinii. Relatii. Sentimente impartasite. Ganduri. Planuri. Acces la o lume intreaga.

Desigur, orice confort are un pret. Abonamentul telefonic lunar este convenabil, atata timp cat te bazezi pe un salariu sigur, acoperitor pentru toate cheltuielile lunare. Dar cat de sigur poti fi pe serviciul tau, mai ales in conditiile economice actuale?

Din pacate, nu poti sti niciodata ce iti aduce ziua de maine. Din fericire, poti lua din timp mici masuri pentru a preveni disconfortul financiar creat de evenimente nedorite neasteptate.

Spre exemplu, pentru doar 1 euro pe luna, Generali Asigurari poate prelua plata facturii de telefon pentru toti abonatii Vodafone in cazul pierderii involuntare a locului de munca sau al incapacitatii temporare de munca din orice cauza.
De asemenea, in conditii de invaliditate permanenta totala a abonatului, asiguratorul plateste facturile restante si penalitatile aferente, in limita a 1.000 Euro. Nu in ultimul rand, beneficiezi si de asigurare de viata inclusa.

Astfel, la schimbari neasteptate, factura ta ramane acoperita. Mai multe detalii puteti afla pe Facebook Generali Asigurari sau www.vodafone.ro.

Conversatii placute!
 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top