CItesti acum
Ai putea sa traiesti fara telefon mobil? (P)

Ai putea sa traiesti fara telefon mobil? (P)

Task-uri de serviciu. Legatura permanenta cu familia. Comenzi servicii. Programari doctor. Timp liber. Hobby-uri. Prieteni. Viteza si libertate de miscare. Schimb de opinii. Relatii. Sentimente impartasite. Ganduri. Planuri. Acces la o lume intreaga.

Desigur, orice confort are un pret. Abonamentul telefonic lunar este convenabil, atata timp cat te bazezi pe un salariu sigur, acoperitor pentru toate cheltuielile lunare. Dar cat de sigur poti fi pe serviciul tau, mai ales in conditiile economice actuale?

Din pacate, nu poti sti niciodata ce iti aduce ziua de maine. Din fericire, poti lua din timp mici masuri pentru a preveni disconfortul financiar creat de evenimente nedorite neasteptate.

Spre exemplu, pentru doar 1 euro pe luna, Generali Asigurari poate prelua plata facturii de telefon pentru toti abonatii Vodafone in cazul pierderii involuntare a locului de munca sau al incapacitatii temporare de munca din orice cauza.
De asemenea, in conditii de invaliditate permanenta totala a abonatului, asiguratorul plateste facturile restante si penalitatile aferente, in limita a 1.000 Euro. Nu in ultimul rand, beneficiezi si de asigurare de viata inclusa.

Citeste si

Astfel, la schimbari neasteptate, factura ta ramane acoperita. Mai multe detalii puteti afla pe Facebook Generali Asigurari sau www.vodafone.ro.

Conversatii placute!
 

Care este reactia ta?
Frumos
0
În regulă
0
Jucăuș
0
Se poate si mai bine
0
Vezi comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

La inceputul paginii