Now Reading
Noul baton de ciocolata Kand’or

Noul baton de ciocolata Kand’or

Revista Psychologies

Pentru ca stie care este valoarea unei clipe, pentru ca a intuit importanta unui singur moment de placere, Kandia, expertul in rasfat, iti desavarseste acum lumea prin completarea gamei cu batonul de ciocolata Kand’or, care combina atent cele mai apreciate ingrediente: ciocolata cu lapte sau amaruie si alunele mari de padure, din abundenta.

“Kandia Kand’or completeaza portofoliul de batoane al Kandia Dulce, intrand astfel pe segmentul de batoane de ciocolata cu incluzii.

Batonul Kand’or contine ingrediente premium – alune uriase de padure – si se adreseaza persoanelor dinamice, cu venituri medii si mari, care sunt in cautarea unor produse de calitate pentru a-si satisface mici rasfaturi zilnice”, a explicat despre aceasta lansare Elena Nestor, Senior Brand Manager Kandia Dulce.

Batonul Kand’or inseamna gust armonios, datorita celor doua ingrediente vedeta care se potrivesc perfect si se pun in valoare unul pe celalalt, conferind batonului de ciocolata gustul sau unic.

Combinatia dintre alune mari de padure si ciocolata defineste “perfectiunea gustului”, acest Ying si Yang al ciocolatei.

Produsul este disponibil in doua variante: baton cu alune si ciocolata cu lapte si baton cu alune si ciocolata amaruie.
 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top