Now Reading
REACTION – cea mai noua tehnologie pentru un corp de invidiat

REACTION – cea mai noua tehnologie pentru un corp de invidiat

Revista Psychologies

Specialistii Silhouette recomanda o noua tehnologie in materie de tratamente pentru slabit, remodelare si tonifiere, REACTION, ce imbina actiunile radiofrecventei cu cele ale vacumterapiei pentru obtinerea unui rezultat vizibil de la primul tratament.

Radiofrecventa stimuleaza metabolismul dand fermitate si elasticitate pielii tale. De asemenea, noua tehnologie are rolul de a stimula si regenera tesutul, avand ca efect intinerirea pielii ÅŸi revitalizarea ei, dar si detoxifierea organismului, astfel incat sa elimine aspectul de coaja de portocala al pielii.

Cu ajutorul tehnologiei REACTION, vacumterapia imbina obtinerea de efecte rapide si spectaculoase cu atingerea unui grad de confort maxim.

Metoda pe baza careia functioneaza este aceea de aspiratie, procedeu care duce la un masaj profund si sistematic, astfel incat sa obtii centrimetri in minus inca de la prima sedinta si sa poti afisa o piele ferma, tonica, neteda si catifelata.

Noua tehnologie asigura cresterea fluxului sangvin, al drenajului limfatic si stimuleaza metabolismul, eliminand celulita, astfel incat doamnele sa se bucure de o piele ferma si un corp de invidiat, fara durere si fara bisturiu.

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top