Now Reading
Designul biofilic și importanţa naturii în casa noastră

Designul biofilic și importanţa naturii în casa noastră

clementina-anghelache-2023
Designul biofilic și importanţa naturii în casa noastră

Harleen McLean este designer de succes și un life-coach internațional care a susținut seminarii pentru peste 25.000 de profesioniști. Înțelegerea sa intimă a comportamentului uman, combinată cu dedicarea sa pentru excelența în design, creează o combinație de experiență și expertiză care îi permite să conceptualizeze, să proiecteze și să creeze spații care susțin bunăstarea și vindecarea. Cele mai recente proiecte ale sale au inclus clienți din SUA, Kenya, Qatar și Marea Britanie.

Harleen Mclean Design este un studio global de design care integrează bunăstarea în fiecare aspect al designului. Codul nostru de design distinct promovează obiceiuri de viață și de lucru mai sănătoase și mai conștiente. Utilizând principiile designului biofilic, creăm spații de lucru și locuințe biofilice unice, care încurajează individualitatea și bunăstarea.

Psychologies: Cum ai devenit designer și de ce ai ales designul biofilic?

Harleen McLean: Evadarea mea creativă a început cu arta grafică, dar nu a durat mult până să mă arunc cu capul înainte în lumea electrizantă a designului. În anul 1998 am pătruns în peisajul designului grafic, dar pasiunea mea s-a îndreptat către universul dinamic al modei. Am folosit potențialul nestăpânit al materialelor locale din Kenya, precum bumbacul, jersey-ul și materialele naturale, pentru a crea colecții safari destinate indivizilor de toate vârstele.

Înainte de toate acestea, am lucrat la proiectarea de logo-uri și cărți. Apoi, într-o zi, un hotel elegant m-a rugat să proiectez țesături. Am folosit o metodă specială numită serigrafie și a funcționat ca prin magie. Am obținut un contract mare și am câștigat o mulțime de bani.

Cu succesul meu în designul vestimentar și al țesăturilor, am decis să duc lucrurile la următorul nivel. Mi-am concentrat atenția pe a face spațiile interioare să arate fantastic. Am început prin a ajuta hotelurile să-și îmbunătățească interioarele fără a porni de la zero. Am creat designuri personalizate care se potriveau decorului existent.

Acum, să-ți spun, stând în jungla de beton a marilor orașe – e un pic amețitor. Dar e totul în regulă. Acest lucru mi-a dat un moment de inspirație – de ce să nu fac interiorul la fel de spectaculos ca exteriorul? Și așa lucrez eu. Experiențele mele în călătorii la nivel global și pasiunea pentru diverse culturi adaugă o notă specială muncii mele, oferindu-i o nuanță distinctă.

 

Citește continuarea articolului în ediția decembrie-2023-ianuarie-2024  sau abonează-te și profită de ofertele speciale!

 .

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top