Now Reading
Diana Torje: Adevărata libertate

Diana Torje: Adevărata libertate

clementina-anghelache-2023
Diana Torje: Adevărata libertate

Diana Torje: Adevărata libertate este atunci când iei informația și o aplici în viața ta

Astăzi, Diana Torje ne spune povestea ei, cum a reușit să atingă un echilibru între corp și minte, și cum a găsit pasiunea în a-i ajuta și pe alții să ajungă la acest echilibru în viața lor.

Psychologies: Ce te-a motivat să alegi această profesie și să lucrezi în mod direct cu oamenii?

Diana Torje: Am ales profesia de wellbeing & lifestyle coach, pornind de la o nevoie personală, cea de a încetini ritmul, de a învăța să aduc relaxare și conștientizare în viața mea pentru a trăi în prezent, deoarece asta îți aduce împlinire și fericire, suma momentelor trăite în prezent.

În calitatea mea de jurist de carieră, de peste 15 ani, am funcționat doar pe rularea emisferei cerebrale stângi, cea responsabilă cu logica, mintea analitică, stimularea adrenalinei, energie masculine și eram într-o continuă alergătură și gol interior

Până într-o zi când am conștientizat că trebuie să îmi îndrept atenția la corp, din interior, pentru a învață să comunic cu nevoile lui. Apoi am început să integrez în viața mea terapii prin care îmi stimulam energia feminină, am început cu tango argentinean, yoga, cărți de dezvoltare personală, cursuri, pictură, gătit. 

Am început să mă deschid spre metode de activare a intuiției.  Apoi, deoarece eram puțin mai prezentă în viața mea, oamenii apropiați m-au sfătuit să studiez în zona terapiilor pe care le pot face cu mâinile.  Așa a venit natural, școala de masaj. După aceea nevoia mea a fost să merg mai profund în lucrul cu clienții și să îi ghidez și spre alimentație ca să se poată împuternici singuri în intențiile lor, astfel am urmat școala de nutriție.

Citește continuarea articolului în ediția noiembrie 2023 a revistei Psychologies sau abonează-te și profită de ofertele speciale!

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top