Now Reading
Afterglow. Strălucirea de după

Afterglow. Strălucirea de după

liana-buzea
afterglow-strălucirea-de-după

Dragostea te face să strălucești! Ești mai frumoasă după ce faci dragoste! Ți s-a întâmplat să ți se spună sau să observi tu însăți cum radiezi după ce ați împărtășit momente intime, cu orgasm, tandrețe și o iubire care nu are nevoie de cuvinte și demonstrații? Imposibil de trișat aici – află deci, cum să ai acces la acest barometru al iubirii!

Ca o izbucnire de energie, orgasmul sau orgasmele au nevoie de o etapă de cultivare a energiei bune stârnite, etapă care vine imediat după. Se simte în interior minunat, ca o stare de plutire, de calm și beatitudine interioară – și se vede în exterior exact sub forma unei străluciri: afterglow sau strălucirea de după!

Nu lăsa să treacă momentul, nu te arunca iute în cotidian, ci fii prezentă și activă în interiorul tău. Lasă acest moment să reverbereze în tine și să te umple cu roadele sale – în această desfășurare trupul și sufletul învață deopotrivă frumusețe, iubire, plăcerea de a fi – pe scurt, te umpli de o putere autentic feminină, de o vitalitate care se cere conștientizată, de o spiritualitate care are nevoie de corpul tău ca să se așeze, să se cultive, promițând ca data viitoare să devină din ce în ce mai puternică. Aici e locul în care închei etape și transformări, în care crești și îți dai voie să trăiești viața din plin.

Dacă integrarea nu poate fi făcută imediat după un act intim, din orice motive conjuncturale, atunci integrarea se va declanșa la prima clipă de liniște, la prima îmbrățișare, la primul sau următorul moment de contemplare interioară.

Intimitatea ta are potențial transformator sau chiar vindecător de emoții vechi, dureroase, pe care le-ai ținut undeva uitate, sau despre care nu ai vrut sau nu ai putut să vorbești nimănui.

Citește continuarea articolului în ediția de decembrie 2022 – ianuarie 2023 a revistei Psychologies sau abonează-te și primește revista lunar, prin curier.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top