Now Reading
Cameron Diaz: ”Nu regret decat ceea ce nu am facut’

Cameron Diaz: ”Nu regret decat ceea ce nu am facut’

Revista Psychologies

Cameron Diaz, actrita

Se descrie ca fiind aventuroasa, independenta si un copil dificil. A fost descoperita de un fotograf la o petrecere si intr-o saptamana a ajutat-o sa incheie un contract cu o agentie de modele. Este doar inceputul unei lungi aventuri. Cameron pleaca de-acasa la 16 ani si calatoreste prin toata lumea lucrand ca model. Se reintoarce in California dupa 5 ani si in ciuda faptului ca nu avea experienta si spre surprinderea ei, ia rolul principal din The Mask, alaturi de Jim Carrey.

In realitate, nu e cum te-ai astepta sa fie cea mai bine platita actrita de la Hollywood, este mai degraba prietenoasa si calda decat distanta si stralucitoare. Este genul de fata frumoasa cu care baietii vor sa petreaca timp pentru ca este superba cu picioare lungi, si totusi bea bere si vorbeste despre meciuri cu gura plina de hot dog. Este genul de fata frumoasa cu care fetele vor sa fie prietene pentru ca e amuzanta, aventuroasa si se pricepe sa dea sfaturi de stil – in definitiv, a fost model.

Ce va place cel mai mult la viata dvs. si ce va face fericita in acest moment?
Cameron Diaz: Sunt indragostita de viata mea. Cred ca e minunat sa o traiesti. Imi iubesc familia si prietenii, iar asta este cel mai important pentru mine. Asta e sanatatea vietii mele: prietenii mei si familia si experienta pe care o impartasesc cu ei. Ma fac sa zambesc si cu sufletul.

Aveti vreo zi pe care ati vrea sa o retraiti?
C.D.: Nu stiu… In ultima vreme m-am gandit la ziua cand calaream un elefant in Nepal, fara sa si in bataia soarelui, cu picioarele goale si cu un tricou pe mine. Asta a fost un moment incredibil. Nu m-ar deranja sa ma intorc acolo si sa-l repet.

Foto: Guliver / Getty Images

Citeste continuarea in revista Psychologies, editia iulie-august.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top