Now Reading
Caut obsedant raspunsuri

Caut obsedant raspunsuri

Revista Psychologies

Cu aerul eu mediteranean, cu frumusetea calda si talentul urias, Penelope Cruz e o figura distincta intre celebritatiele de prima marime de astazi. Dar dincolo de privirea ei intensa si frumusetea hipnotizanta, Penelope e o femeie matura, care gandeste, mediteaza, cauta cunoasterea.

Penelope CruzSe spune ca acum ceva vreme ai avut un atac de panica intr-un avion inainte de decolare. E adevarat?
P: Doresc mult sa clarific aceasta poveste. Este complet fals si au aparut versiuni despre acest incident care nu sunt adevarate. In primul rand, nu am avut un atac de panica. Urma sa plec spre Barcelona si avionului in care ma aflam i s-a amanat decolarea mai mult de ora. Prin urmare, am intrebat daca pot sa cobor pentru a lua un alt zbor. Asta a fost tot. In final, nici nu a mai fost nevoie sa schimb avioanele.

Crezi ca vei avea copiii intr-o zi?
P: Cu siguranta. Bineinteles ca vreau sa am copii. Vreau sa nasc copii, dar sa si adopt. E ceva ce mi-am dorit dintotdeauna. O perioada am avut sentimentul ca nu voi putea fi implinita decat daca adopt copii, asta mai ales dupa vizita mea in India, la varsta de 20 de ani. Intr-o zi voi fi incantata sa am copii. Cred insa ca o figura paterna este fundamentala in educatia lor. Sunt convinsa ca o sa fiu o mama foarte protectoare, chiar cicalitoare. Cu siguranta ca atunci voi munci mai putin pentru a petrece suficient timp cu copiii mei, care vor fi pentru mine principala prioritate. Sunt constienta ca am multe lucruri de schimbat inainte de a deveni mama.

Nu iti place sa vorbesti despre viata ta personala; sa fie din cauza barfele care apar in media?
P: Acesta este motivul. O vreme povestile neadevarate din media m-au intristat, dar acum ignor toate barfele. Nu imi place sa vorbesc despre viata mea personala, imi tin experientele pentru mine sau, atunci cand simt nevoia, le impartasesc prietenilor sau familiei.

Ce mai ai de realizat?
P: Ca actor, ai intotdeauna ceva nou de invatat. Este un proces care nu se termina niciodata si cred ca si la 80 de ani voi continua sa lucrez si sa invat. Mi-ar placea sa fac teatru intr-o zi. Am studiat teatru timp de patru ani, dar nu am jucat niciodata la modul profesionist. Ca sa faci asta, e nevoi sa investesti mult timp si o totala dedicare. Cred ca voi juca teatru in Spania sau la New York, dar nu pot sa spun cand se va intampla asta.

Citeste continuarea in revista Psychologies de aprilie..

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top