Now Reading
Regulile sectiunii opinia ta

Regulile sectiunii opinia ta

Revista Psychologies
  • Redactia Psychologies va propune in fiecare luna o tema, un subiect pe baza caruia vizitatorii Psychologies.ro isi pot scrie si trimite spre publicare opinia lor.
  • Pe tema propusa orice vizitator isi poate exprima parerea din experienta sa de viata sau isi poate exprima fantezia, scriindu-ne visele si dorintele sale.
  • Pentru a fi publicat textul trebuie sa fie trimis prin formularul site-ului din sectiunea “Opinia ta”.
  • Textul trebuie sa aibe minim 500 caractere si maxim 5.000 de caractere.
  • Prin procesul de selectare pentru publicare a materialelor primite de la vizitatori, redactia isi rezerva dreptul de editare a textelor pentru ca materialul publicat sa fie pus cat mai bine in valoare.
  • Textele primite de la vizitatori si publicate in sectiunea Opinia ta pot ulterior fi publicate si in revista Psychologies fara a anunta in prealabil autorul. Prin trimiterea de catre un utilizator a unui material spre publicare in Psychologies.ro acesta isi da implicit acordul de publicare si folosire a respectivului material de care redactia Psychologies in modul in care redactia considera corespunzator.

Aveti observatii, intrebari, nelamuriri? Nu ezitati sa ne contactati. Ne puteti scrie direct folosind formularele site-ului de aici.

.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top