Now Reading
Horoscopul erotic

Horoscopul erotic

mihaela-totir2
horoscopul-erotic

Fiecare semn zodiacal emite propriile semnale și are propriile provocări erotice. Astrele influențează felul în care simțim și înțelegem plăcerea și felul în care abordăm intimitatea.

BERBEC

Guvernat de Marte, planeta pasiunii și a dorinței, Berbecului îi plac întâlnirile sexuale spontane și pline de acțiune: tot ce el poftește capătă un caracter de urgență. Vrea să-și domine complet partenerul și să preia conducerea, îi place să vâneze. Nu-l lăsa să aștepte prea mult timp, se va plictisi…

TAUR

Guvernat de planeta Venus, Taurul este senzual și direct, „vede” lumea cu cele cinci simțuri și își exprimă sexualitatea printr-un contact fizic intens. Pentru un Taur, a face dragoste se traduce prin săruturi, atingeri și tandrețe. Le place un cadru romantic, luxos și confortabil și vor ca sexul să fie lent și irezistibil. Taurul apreciază îmbrățișările, dar partenerul ideal ar trebui să se priceapă și la gătit. Pentru el sexul este tot un ospăț!

GEMENI

Foarte vorbăreți, Gemenii se vor simți încurajați de poveștile senzuale. Le plac conversațiile intelectuale care le oferă și stimulare mentală. Sunt curioși din fire și devin ușor distrași de gândurile jucăușe care le trec prin cap. Gemenii fac din dragoste și sex un joc al seducției în care preludiul are locul lui bine definit. Ei amână intenționat sexul pentru a provoca partenerul să ceară; vorbele „murdare” îi stimulează, cuvintele fiind o tehnică de seducție ce nu dă niciodată greș la ei!

Citește continuarea articolului în ediția de februarie 2023 a revistei Psychologies sau abonează-te și primește revista lunar, prin curier.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top