Now Reading
Revista Psychologies, ediția de aprilie 2017

Revista Psychologies, ediția de aprilie 2017

Avatar photo

Revista Psychologies, ediția de aprilie, este disponibilă la punctele de vanzare a presei împreună cu cartea TESTE DE INTELIGENȚĂ.

Rămâne însărcinată și păstrează copilul, chiar dacă el e împotrivă. De ce nu țin femeile cont de voința bărbatului și care este impactul pentru viitorul tată sau pentru copil?

Dar ce înseamnă să fii o mamă bună și de ce ajungi uneori să-ți iubești diferit copiii? O analiză detaliată în revista Psychologies de aprilie, plus sfaturi cum să nu-ți neglijezi primul născut!

Cel mai bun lucru pe care îl poate face cineva este să călătorească. Și ce învățăm călătorind îți spunem tot în această ediție.

Pentru că sexul este foarte important într-o relație, am făcut o listă cu ce e obligatoriu să evite bărbații în pat! Dar și de ce masculi feroce e cazul să fugim! Dependenți, obsedați de control sau carieră, narcisiști, golani…

O doză sănătoasă de egoism e chiar recomandată, dar când o dăm în narcisism? E important să știi cum recunoști narcisiștii dar și cum să te porți cu ei.

Pe lângă presiunea societății legată de măritiș și copii, cum simt femeile de 40 de ani singurătatea? Câteva cititoare vin chiar și cu soluții.

Dacă ești foarte tristă, nimic nu merge cum trebuie și nu vezi nicio soluție pentru problemele tale, noi te învațăm cum să-ți recâștigi speranța și să ai așteptări sănătoase.

Ce mai vor azi bărbații de la viață, de la carieră, de la prieteni, dar, mai ales, de la femei?! În Psychologies de aprilie ți-am pregătit un întreg dosar pe acest subiect! Nu-l rata!

A, must read! Adriana Babeți e specialistă în eleganța masculină de-a lungul istoriei.  Ea ne descrie evoluția dandysmului de la Brummell, la cocalarul contemporan autohton, metrosexuali și ce alte specii masculine mai există… Extrem de interesant, presărat cu umor și parfum de epocă…

Albire, aparat dentar, fațete, remodelare gingivală – tehnici de succes care ne ajută să avem un zâmbet frumos și o dantură sănătoasă. Un medic stomatolog ne spune ce și când e cazul să alegem.

Iar pentru un creier sănătos toată viața, avem de urmat niște reguli de conduită și alimentare. Cu strictețe! Dar îți povestim mai multe în articol.

Apa de la robinet… mai e potabilă? E sănătos să gătim cu ea? Un specialist în calitatea produselor alimentare ne lămurește în sfârșit cum mai stau lucrurile cu apa de la robinet.

 

Lectură plăcută, dragi cititori!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top