Now Reading
Revista Psychologies, editia de martie 2016

Revista Psychologies, editia de martie 2016

Revista Psychologies

Pentru ca aceasta luna este dedicata exclusiv doamnelor, in revista Psychologies, editia de martie, ti-am pregatit un dosar eveniment despre cele mai influente femei din politica romaneasca: ministrul Mediului, Apelor si Padurilor Cristiana Pasca-Palmer, deputatul Ana Birchall, consilierul prezidential Sandra Pralong si europarlamentarul Monica Macovei.

Copiii familiei Bodnariu, copiii Romaniei, abandonul, bataia, saracia. Iata cateva subiecte care nu ne plac, dar pe care ar trebui sa le privim in fata. O analiza in detaliu realizata in paginile revistei.

De asemenea daca vrei sa stii cum sa iti interpretezi visele, fie ele premonitorii, repetitive, colorate sau in alb si negru ti-am pregatit un ghid cu baza stiintifica pentru a elimina eventualele erori.

Oare tu ce tipar ai atunci cand iti alegi partenerul de cuplu si cum sa iti dai seama de el? Desigur nu ne referim la „inalt, destept si cu simtul umorului“ ci la „inaccesibili, infantili, dependenti sau nesiguri“. Solutiile pentru alegeri de cuplu sanatoase sunt acum la indemana.

Sursa pentru nenumarate neintelegeri sau chiar motiv de despartire, libertatea in cuplu are beneficiile ei daca o manevram corect. Cum sa facem asta? Citeste in Psychologies, editia de martie.

Pentru parinti, sanatatea emotionala a copilului lor este o prioritate. Dar oare cum se poate obtine? Am cumulat rezultatele mai multor studii din psihologie si neurostiinta pentru copiii cu mai multa incredere in sine si mamici relaxate.

Vedeta de pe coperta Psychologies de martie este Dorotheea Petre – sau Theea, cum ii spun prietenii. O forta, mama unei fetite de zece ani, actrita are in palmares nenumarate premii internationale. Fa cunostinta cu ea prin intermediul interviului pe care il gasesti in primele pagini ale revistei.

 

Lectura placuta!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top