Now Reading
Revista Psychologies editia decembrie 2015

Revista Psychologies editia decembrie 2015

Revista Psychologies

Lunile de sarbatoare ne invita la relaxare si ceva mai multa introspectie. De aceea dosarul special despre ce este si cum gasim sensul vietii l-am conceput cu mare atentie, ca un prim pas pe drumul fericirii. Aici poti citi si interviul cu celebrul psiholog Christophe Andre, vedeta psihologiei pozitive, care ne va face sa ne reorganizam putin opiniile despre ce inseamna viata si greutatile sale.

Invatam cum sa mentinem echilibrul trasaturilor aparent negative – mandrie, orgoliu, tupeu, aflam in ce fel ne pot afecta filmele romantice relatia actuala de cuplu, dar si ce e de facut daca esti o persoana dependenta emotional de cei din jur.

Hiperactivilor le oferim solutii sa domoleasca ritmul, si ii invitam sa chestioneze serios ce ii determina sa fie dependenti de adrenalina.

Pentru cititoarele noastre mature analizam lucid pragul psihologic reprezentat de varsta de 50 de ani, cum se manifesta el diferit pentru femei si barbati, si care sunt caile catre echilibru, acceptare si iubire de sine.

Articolul despre sexualitate intra in lumea video chat-ului.  Cat de dezinhibata este ea? Ce preferinte (si cat de ?!) clandestine au barbatii cand vine vorba de sexul virtual? Ce componenta psihologica implica aceasta interactiune si de ce unii revin constant, ba chiar sunt clienti fideli, indiferent daca au o familie sau sunt singuri? Raspunsuri punctuale de la o femeie care a lucrat in departamentul de marketing al unei firme ce furniza astfel de servicii.

Zambetul Medeei Marinescu este molipsitor, la fel si optimismul. Ea ne povesteste despre amintirile copilariei in perioada comunista, despre valorile care o definesc, felul in care a schimbat-o maternitatea, ce presupune o viata implinita, si in ce fel contribuie, la propriu, la salvarea lumii.

 

Lectura placuta, dragi cititori, si Sarbatori cat mai frumoase!

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top