Now Reading
Am o problema: sunt indragostita

Am o problema: sunt indragostita

Buna ziua, sunt anonima. Sunt casatorita, am un baietel de 8 anisori si un sot ce-l iubesc enorm. Am o problema de un an si, sunt indragostita. L-am cunoscut aici in spania e prieten cu sotul meu, nu asa o prietenie strinsa. Problema e ca eu imi iubesc sotul mult si sunt casatorita de 11 ani, am o casatorie buna, fericita din toate punctele de vedere, am un copil sanatos si frimos care invata bine in concluzie e totul ok. Dar sotul are o mica problema care pe mine ma deranjaza si i-am zis dar nimic nu-l pot schimba, asa e de cand il cunosc, m-am obisnuit, nu-mai ca acum eu sunt mai pretentioasa, vreau ce nu mi-a dat la tinerete… Doresc sa-mi zica ca ma iubeste, sa fia mai dragastos cu mine, mai tandru, intr-un cuvant nu ma simt iubita. Dar eu stiu ca ma iubeste, dar are un mod ciudat de a o arata. Nu ma inseala, sunt sigura, si nici eu pe el nu l-am inselat niciodata finca il iubesc mult, si-mi iubesc familia enorm suntem fericiti, nu ducem lipsa de nimic avem tot ce ne trebuie si aici in spania, si-n romania, doua case ale noastre, aici un servici bun si soti e ospatar bine platit si eu vanzatoare, e totul bine, dar nu simt ce-mi lipseste dragostea.m-am indragostit.ce pot spune ca-mi doresc la nebunie sa fac dragoste cu acest barbat,nu am facut-o, si nici nu cred ca vom face, finca nu vrea el, nu ca nu-si doreste, dar are o retinere pe care nu mi-a marturisit-o, nu vrea sa vorbeasca de noi, eu tot timpul l-am sunat sa intreb ce face sau i-am scris un sms, dar nimic in zadar. Stie ce sumt eu pentru el, si eu stiu ce simte el pentru mine, dar nu-mi spune de ce nu vrea sa facem dragoste, eu l-am intrebat dar el evita raspunsul. Nu pot esi din joc pana nu aflu adevarul, chiar daca nu vom face dragoste nu mai conteaza, acum cred ca e curiozitatea sa stiu adevarul si nu ma las pana nu-l aflu. E un om d incredere, daca va intrebati? Nu-mi fac probleme e foarte diplomat pe tema asta. Semne ca ar vrea si el au fost multe,ce mi-au dat de inteles ca nu-i sant indiferenta, dar ma intreb? Ce caut, ce vreau de la el, ce se va intamplat dupa, daca si el e indragostit de mine si eu nu stiu, poate, e m-ai puternic si are ambitie sa nu spua finca vrea sa ma protejeze sau pe el. Am uitat sa spun nu e casatorit e singur, nu are prietena.poate caut la el ce nu-mi ofera sotul meu, eu asa cred.stiu ca e complicata viata cand ai obligati fata de ce-i pe care ii ai si nu vrei sa-i ranesti, eu incerc sa nu ranesc pe nimen care nu merita, si sunt bucuroas ca nu am ranit, si mai stiu ca aici in inimioara mea sunt trei oameni minunati, pe care ii pastrez cu bucurie. Sotul meu, fiul meu si el care face parte din universul meu. Ce credeti din toata povestea asta si la ce concluzie ati ajuns. Poate, asa mai pot esi si eu din universu dragostei. Scuze de greselile ortografice, m-am grabit. Si multumesc

Intrebare pusa de: Ioana, 32

Raspunsul psihologului:

Inteleg ca Dvs ati luat deja o decizie, totul depinde de faptul ca si prietenul sa isi doreasca (sau sa indrazneasca). Asta tine de el si de… capacitatea dvs de seductie.

Referitor la faptul ca iubiti doi barbati, in moduri diferite, este ceva foarte real. Mult mai real, mult mai frecvent, decat se recunoaste de obicei.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top