Now Reading
Intrebare

Intrebare

Buna ziua. Am si eu cateva probleme. Imi place un baiat mai mare decat mine cu 2 ani, dar el e prea timid. Eu am facut primul pas: l-am sunat. Cred ca e suparat pe mine pentru ca a trebuit sa ne intalnim si eu nu am venit, dar l-am intrebat daca asta l-a deranjat si a spus ca nu. Ce sa fac?? … daca mi-ar da si el un semn , poate ca as avea mai multa incredere in mine. M-ar ajuta mult sfatul unui barbat pentru ca in general am prietene fete, doar il ele pot avea incredere. Va rog, ajutati-ma!

Intrebare pusa de: dob, 18

Raspunsul psihologului:

„Cred ca e suparat pe mine pentru ca a trebuit sa ne intalnim si eu nu am venit, dar l-am intrebat daca asta l-a deranjat si a spus ca nu.” Evident ca l-a deranjat! Pe tine nu te-ar fi deranjat un astfel de gest?

Spui ca doar in fete poti avea incredere… dar tu esti o persoana in care baietii pot avea incredere?

Daca acel baiat e timid si „a mai si incasat-o”, probabil ca e foarte dezamagit si reticent acum.
Poate ca ar trebui sa ii ceri scuze si sa ii explici motivul pentru care nu ai venit (in cazul in care nu l-ai anuntat inainte). Asuma-ti responsabilitatea pentru gestul facut si repara-ti greseala. In felul acesta vei crea premisele necesare unui nou inceput in aceasta relatie.

Oricum, se pare ca tema „jocului” este lipsa de incredere. Iar pentru vindecarea acestui scenariu este nevoie de mai multa introspectie si…mai multa sinceritate.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top