Now Reading
Moment sau viitor?

Moment sau viitor?

Moment sau viitor? De mai bine de 1 an si 6 luni sunt impreuna cu Y, si ne intelegem foarte bine, insa el are 22 ani iar eu 29. Nu de putin ori ma gandesc daca in viitor nu-l va afecta relatia cu mine, avand in vedere diferenta de varsta. Ne este bine pe moment sau ne va fi si in viitor? Nu stiu daca ar trebui sa renunt la el acum sau sa ne bucuram de ce ne ofera relatia noastra? Va multumesc!

Intrebare pusa de: Vero, 29

Raspunsul psihologului:

Asa cum istoria si literatura ne-a aratat, indiferent de religie, culoare, varsta, iubirea nu are limite. Ceea ce este de comentat ar fi faptul ca va doriti niste garantii solide, garantii pe care nimeni nu vi le poate acorda in acest sens.

Cred ca este important sa va ganditi la consecinte, dar daca ele va ocupa cantitativ mai mult decat sentimentele prezente, lucrurile nu sunt tocmai bune si va anticipati conduita de esec relational.

Aceasta poate ‚lucra’ inconstient in dv si va poate conduce chiar la esecul relatiei tocmai pentru ca intr-un fel sau altul nu sunteti foarte impacata cu alegerea facuta.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top