Now Reading
Se va schimba ceva dupa nunta?

Se va schimba ceva dupa nunta?

Buna ziua! Am si eu o intrebare la dumneavoatra. Eu mai am o saptamana pana la nunta, dar am mari indoieli. El pleaca, de acasa, nu imi cere voie, daca il pun sa faca ceva nu vrea, pt. Fiecare gaseste motiv ca sa nu faca. As vrea sa stiu daca se va schimba ceva dupa nunta, sau va ramane tot asa? Eu sufar foarte mult. Si tin in mine nu spun la nimeni, el nu isi da seama de asta dar ma indoiesc si de fidelitatea lui pt mine. Ajutati-ma cu un sfat ceva,va rog foarte mult!

Intrebare pusa de: Raluca, 22

Raspunsul psihologului:

Daca intrebarea dv se refera la „daca se va schimba dupa nunta? ”, raspunsul este NU – nu in felul in care va asteptati dv. Oamenii nu se schimba structural, atat de rapid si brusc, fiind influentati de un act/hartie. Pentru ca o schimbare sa aiba loc ea trebuie sa vina din interior, sa fie profund motivata si influentata de ganduri, conceptii, valori importante care pot „zdruncina” pe cineva dinauntrul sau.

Mai pot fi si schimbari educationale, dar cele despre care dv vorbiti tin de un alt registru si mai tin si de un anumit mod de functionare relationala. Asadar, ma intreb daca indoielile dv (la ora actuala cand va raspund, nunta a avut deja loc) si asteptarile dv s-au mai schimbat si care ar fi acestea?

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top