Now Reading
Cum alegi modelul perfect de tapet?

Cum alegi modelul perfect de tapet?

Revista Psychologies
cum-alegi-modelul-perfect-de-tapet

Alegerea celui mai potrivit model de tapet pentru casă sau pentru orice altă încăpere pe care vrei să o decorezi este o treabă extrem de importantă. Spre deosebire de aplicarea unei vopsele pe pereți, punerea tapetului este o operațiune mai complexă și te poate costa mult faptul că nu te-ai decis din prima asupra a ceea ce dorești.

Așadar atunci când pornești în căutarea tapetului potrivit, ia-ți suficient timp pentru a compara modele, pentru a te gândi și răzgândi, astfel încât decizia să fie definitivă și să obții rezultatul dorit.

Cum alegi modelul perfect de tapet

Un tapet bine ales care se integrează perfect și rezonează cu stilul casei sau interiorului ce urmează să fie decorat, și care are exact culorile și modelele potrivite, este de efect și dă personalitate casei tale. Înainte să achiziționezi tapetul pentru lucrarea ta, ține cont de următoarele idei care cu siguranță te vor inspira să faci cea mai bună alegere.

Atmosfera este importantă

Înainte să cumperi tapetul gândește-te care este atmosfera pe care vrei să o creezi în încăpere. În dormitor ai nevoie de un tapet care induce o stare de relaxare, în timp ce pentru birou poți alege un model de tapet care îți stimulează creativitatea.

Alege paleta de culori

Alege tapetul astfel încât acesta să se asorteze cu restul culorilor din casă. Folosește o singură paleta de culori pentru ca totul să fie în deplină armonie în casă.

Cum alegi modelul de pe tapet

Când te decizi asupra unui model de tapet, va trebui să cântărești din nou foarte bine toate detaliile și să te gândești ce vrei să obții prin acest decor. Modelele mici adaugă un efect subtil și sunt în general mai ușor de acceptat și integrat cu restul elementelor din încăpere. Pe de altă parte, imprimeurile mari adaugă o notă de dramatism încăperii și sunt recomandate în special încăperilor mari, dar în același timp pot transforma o cameră mică într-un loc mai intim și mai confortabil. Tapetul cu dungi verticale care pornesc din podea și până în tavan vor face pereții să pară mai înalți, ceea ce poate funcționa de minune mai ales în încăperile joase. Tapetul cu dungi și cel cu imprimeuri mici inspirate din natură sunt atemporale și nu se vor demoda prea curând, spre deosebire de imprimeurile mari care nu sunt mereu în tendințe.

Cum aplici tapetul fără să dai greș

Cel mai simplu mod prin care poți aplica tapetul este să apelezi la un specialist în tapetare. Tot ce trebuie să faci este să accesezi aplicația Wilio și în cel mai scurt timp intri în contact cu persoana de care ai nevoie. Pentru a primi cele mai bune oferte, trebuie doar să furnizezi toate detaliile despre proiectul tău. De la tipul lucrării pe care îl ai de făcut, la locul în care acesta va fi pus în aplicare și perioada de timp în care ți-ai dori să fie executată lucrarea. În acest fel, ofertele primite vor fi relevante pentru ceea ce ai de făcut. Este important să știi că toți meșterii înscriși pe platforma Wilio sunt verificați înainte și au un portofoliu extins de lucrări la activ.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top