Now Reading
Cum îți amplifici energia feminină

Cum îți amplifici energia feminină

diana-pirje
cum-îți-amplifici-energia-feminină

Ce e mai frumos decât să simți în toată inima ta că iubești, că ești, că trăiești?

Ce e mai frumos decât să scufunzi întru totul în marea nebună a emoțiilor, senzațiilor și trăirilor tale?

Ce e mai frumos decât să pătrunzi într-un târâm necunoscut, dar în care ai atâtea de explorat și de descoperit?

E sublim.

O femeie care și-a conștientizat puterea feminină nu se compară cu nicio altă femeie. Ea știe că este unică, ea știe că este totul și că poate fi totul.

Ea știe cum să se „joace” cu fațetele personalității ei, și aici nu mă refer la măști. Ci mă refer la faptul că știe să fie sensibilă, bună, iubitoare, știe să fie și seducătoare, știe să cucerească, să iubească și să se lase iubită, ştie cum să aibă grijă de ea și de bărbatul de alături, are planuri, scopuri, țeluri, vocație…

O femeie în energie feminină întotdeauna va ști cine este. Ea a descoperit minunata esență din interiorul ei, care o face atât de specială și de frumoasă.

Ea nu se manifestă prin cineva, ci din interiorul ei, din ea însăși, din Sinele ei cel mai profund.

Ea își pune sufletul pe primul loc și niciodată nu o să se dea deoparte de la ceea ce simte cu adevărat.

Ei nu îi este frică că oamenii o părăsesc, că lucrurile se schimbă… fiindcă știe că nimeni și nimic nu îi aparține și totodată, și ea este într-o continuă schimbare și îmbunătățire de sine.

Ea oferă, și oferă din tot sufletul, din tot ce are mai frumos, fără să îi fie teamă de măreția ei, fără să îi fie teamă că pierde ceva, fără să stea să socotească cât a dat și cât a primit. Ea oferă din bogăția ei interioară, din sufletul ei minunat, pe care și l-a descoperit și de unde își ia toate resursele de care are nevoie.

Ea nu se grăbește, ci savurează. Pentru ea fiecare clipă contează, fiecare moment este o sărbătoare și își celebrează pe deplin această stare interioară. Ea este organizată, practică, dar face lucrurile în ritmul ei. Nu este pe fugă și nici nu se enervează. Ea dansează frumos zi de zi, în ritmul ei.

O femeie feminină lasă urme pe acolo pe unde trece.

Ea îi îmbie pe toți cu mireasma și parfumul ei, întoarce priviri, nu trece neobservată și, cu siguranță, lumea vrea să o revadă. Dar știi de ce toate aceste lucruri?

Nu fiindcă este extrem de frumoasă, nici pentru că e aranjată până la ultimul fir de păr, ori că e îmbrăcată sexy și provocator.

Ci pentru că ea trăiește în focul ei interior, în izvorul sufletului ei, în bogăția ei interioară.

Ea simte… senzații, trăiri, emoții, sentimente… și speranțe. Ea iubește, se iubește pe ea și iubește din tot sufletul tot ce e în jurul ei. Nu se lasă acaparată de griji, de lucruri mărunte, de invidii, gelozii și știe că prin credință și puterea ei interioară va reuși tot ce și-a propus.

Ea nu se teme, ea pur și simplu iubește, și are încredere în acest lucru. Iubirea din inima ei o ghidează zi de zi și o ajută să treacă peste obstacole.

Ea este calmă, blândă, iubitoare, este simbolul creației… O Muză… exact ca muza din pictura lui Boticelli – Nașterea lui

Venus. Apa este energia și simbolul feminității.

Venus plutește pe valuri și pe cochilie cu părul răsfirat, Hora, zeița anotimpurilor, o întâmpină cu o mantie minunată ce se ondulează complicat și picioarele sale parcă abia ating solul, trandafirii sunt și ei purtați de vânt (odată cu nașterea Afroditei, spune legenda, a apărut și trandafirul). Numai trunchiurile copacilor fac legătura cu pământul, însă și ramurile lor par să fie atinse de briză.

Iar acum, îți las o poezie din jurnalul unei Zeițe (ei, ca să fiu sinceră, este o poezie pe care eu am scris-o și care sper să îți placă). Așa se manifestă ea în raport cu un bărbat.

Lasă-mă să-ţi fiu Zeiță, Muză, Inspirație,

Să te iubesc, să-ţi fiu alături, să te inspir,

Vino și gustă din izvorul vieții, al sufletului meu,

Să înțelegi iubirea, dragostea şi frumusețea,

Topește-te în oceanul unic al senzațiilor și al trăirilor,

Pe care doar inima mea ți le poate oferi.

Ce-i mai frumos decât să simți, să te bucuri, să dăruiești,

Doar lângă o femeie Muză poţi să crești, să strălucești,

Să te bucuri de tine și tot ce ai mai minunat,

Să te simți un om cu un suflet bogat!

Atunci când o femeie inima-ți deschide,

Tu știi că eşti pe cale să-ți descoperi propriul Sine.

Și nu vei mai fi un bărbat banal, cu sufletu-mpietrit,

Ci unul trezit, care iubește nemărginit…

Hai, nu te teme, vino și gustă iubirea,

Îți promit că totul va fi bine și vei dobândi puterea

De a descoperi cine ești dincolo de limite,

Prin mine, Zeița ce-ai ales-o pentru tine…

Din jurnalul unei Zeițe.

În viața de zi cu zi ne grăbim, alergăm, facem totul cât mai repede, avem multe responsabilități, dar uităm să mai trăim cu adevărat. Uităm să ne mai bucurăm cu adevărat de noi, de viață, de cine suntem. Uităm să mai zâmbim, să mai dăruim celor din jurul nostru o fărâmă de iubire, pașii noștri sunt repezi și nu suavi, senzuali, vrem să ajungem mai repede la destinație…

Știu, așa este când ești presată și măcinată de toate grijile. Dar asta nu înseamnă că trebuie să uităm de noi. Ajungem să gândim prea mult, să simțim prea puțin… Ajungem să ne deconectăm complet de la noi și sufletul nostru.

O femeie care si-a conștientizat puterea feminină nu este geloasă. Ea pur și simplu știe că este unică. Ea se bazează mereu pe ceea ce știe că o face unică. Își recunoaște calitățile unice și se axează pe ele.

Și ce poți face, concret, pentru a-ţi amplifica această putere feminină?

Să stai liniștită, să asculți o muzică de relaxare și să te laşi purtată de valul senzațiilor şi emoțiilor tale. Să nu-ți mai opui rezistență. Să simți, pur și simplu, să simți… ce e în inima ta, să te simți pe tine… să simți tot, tot ce te înconjoară… Din lipsă de feminitate se întâmplă tot ce nu îți doreşti, eu așa cred. Și îți spun și de ce. Fiindcă noi, ca femei, suntem lăsate să plutim, să ne manifestăm lin, să ne bucuram de proces… şi nu să fim tot timpul încrâncenate, pe fugă, nemulțumite, triste, îmbufnate…

Noi suntem lăsate să simțim, să fim, să iubim, să creăm, să ne bucuram. Și când ne îndepărtăm de esența noastră, viața ne dă tot felul de semne ca să ne atenționeze. Dacă doar ne-am trăi natura noastră, toate ar veni înspre noi…

aripi-de-feminitate-diana-pirjeMai multe tehnici, practici şi secrete despre acest subiect minunat, poți regăsi şi în cartea mea, „Aripi de Feminitate”.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top