Now Reading
(P) Dezvăluie-ți personalitatea cu noul ruj Estée Lauder Pure Color Love

(P) Dezvăluie-ți personalitatea cu noul ruj Estée Lauder Pure Color Love

Avatar photo

Joacă-te cu nuanțele și mixează-le în ombre-uri fabuloase – #lovelipremix, alege un nude rafinat, un roșu provocator sau mov misterios. În fiecare zi poți fi altcineva, creează-ți și recreează-ți stilul cu rujurile Estée Lauder Pure Color Love!

 

Fiecare femme fatale are momente de slăbiciune, timidele se pot surprinde pe sine printr-o doză ascunsă de îndrăzneală, chiar și cele mai puternice și independente femei simt nevoia să fie protejate, clasicul poate ascunde oricând o doză de excentricitate.

Așadar, trăsătura dominantă a personalității nu este niciodată singulară, ci însoțită de alte nenumărate fațete pe care e bine să le acceptăm și să le iubim întrucât fac parte din noi.

Fă ce simți și poartă-te ca atare, nu disimula, trăiește-ți emoția până la capăt și explorează viața. Îmbrățișează-ți starea de moment, fii blândă cu tine și dă-ți voie să savurezi din plin tot ce îți aduce plăcere.

O bună radiografie emoțională este întotdeauna felul în care ne îmbrăcăm, ne fardăm, iar culorile pe care le purtăm nu doar că vorbesc despre noi, dar transmit și mesaje ascunse.  

Rujul roșu, pasional, purtat la o primă întâlnire. Coraiul efervescent al unui zâmbet larg, în ton cu senzația de libertate supremă, într-un weekend la malul mării. Buze dark și outfit rock, buze roz pal și o rochie diafană, buze nude și deux pieces-ul de business woman…

Combinațiile flatează imaginația, iar rujurile #esteelauder Pure Color Love (113 lei) vin în 11 nuanțe și 3 tipuri de finnish care te invită în jocul delicios al seducției. 

Nuanțele ULTRA MATTTES au o formulă extrem de ușoară, care se simte confortabil pe buze și asigură o acoperire totală, incredibilă.

Nuanțele SHIMMER PEARLS au o culoare strălucitoare și, asemenea rujurilor cremoase EDGY CREMES, au acoperire medie ce se construiește prin adăugarea de produs.

Toate cele 3 tipuri de finnish au formule cu pigmenți intenși de culoare, aromă seducătoare de vanilie și ulei de rodie, mango și acai pentru buze hidratate, catifelate, mai irezistibile ca niciodată.

 

 

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top