Now Reading
Prea multe lucruri ne despart

Prea multe lucruri ne despart

Acum un an am facut cunostinta cu un baiat din Romania pe net si in cele din urma simteam o afectiune si a venit la mine, am petrecut timpul minunat si ne-am indragostit unul de celalt si apoi a plecat. Trebuia sa se intoarca pentru ca luasem relatia in serios si doream si sa ne casatorim si sa ma duc cu el, dar din cauza problemelor si anturajului care il inconjoara nu a venit deja de 9 luni. Am hotarat sa-l astept si sa-l sustin cat ar fi de greu dar intr-o zi mi-a zis ca cel mai bine ar fi sa ne despartim deoarece, chiar daca ne iubim enorm, prea multe lucruri ne despart, unicul motiv pe care mi l-a dat a fost ca eu sunt foarte buna si tocmai pentru ca ma iubeste vrea sa fiu fericita si langa el nu voi putea avea asta. Ma doare foarte tare ceea ce a hotarit el stiind ca eu nu vreau asta si nu stiu ce sa fac si cum sa procedez?

Intrebare pusa de: ina, 20

Raspunsul psihologului:

Dupa o singura intalnire, ati hotarat sa va casatoriti. Iar el pare ca intre timp s-a razgandit. De teama ca nu va face fata asteptarilor dvs. Care sunt aceste asteptari? Ati putea sa va ganditi si sa discutati cu el despre ele si despre insecuritatile lui, care-l impiedica sa creada ca v-ar putea face fericita.

Din pacate, o alta varianta ar fi ca pur si simplu s-a razgandit si nu mai vrea sa se casatoreasca, iar motivul pe care vi l-a dat are menirea de a va proteja de o suferinta suplimentara. Ati putea incercati sa „sapati” dupa motivul real, dar este foarte posibil ca, daca veti avea succes, sa va simtiti si mai ranita, si mai neputincioasa in tentativa dumneavoastra de a schimba cu ceva lucrurile.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top