Now Reading
GLAMOUR Street Fashion Show: voteaza-ti preferatele!

GLAMOUR Street Fashion Show: voteaza-ti preferatele!

Revista Psychologies

S-a dat start votului pentru GLAMOUR Street Fashion Show! Alege-ti si tu favoritele! Se poate vota o data pe zi de la aceeasi adresa de IP.

 

100 de fete glam, 11 ambasadoare – cele mai cunoscute bloggerite de fashion si beauty ale momentului si cel mai mare eveniment de street style din Romania: GLAMOUR Street Fashion Show. Pana pe 16 octombrie poti vota in cadrul celui mai stylish concurs din tara.

Am dat startul pentru o noapte speciala! Pe 20 octombrie, la Biavati Events, cele mai glam participante vor lua parte la cel mai stylish concurs din tara. Alaturi de ele vor fi cele mai cunoscute bloggerite din Romania: Alina CeusanAndreea Chirila, Diana Enciu si Alina Tanasa, Ioana Chisiu, Ioana Grama, Larisa Costea, Laura Calin, Madalina Merca, Sandra Bendre, Sanziana Negru.

Fiecare dintre ele si-a ales cele mai zece stylish participante, pe care le puteti vedea si vota aici, pana pe 16 octombrie. Ambasadoarele le vor oferi participantelor din echipa sfaturi de stil si le vor fi alaturi in seara marelui eveniment, GLAMOUR Street Fashion Show, in calitate de antrenor.

Pe 20 octombrie, in cadrul unui eveniment special, vom afla care sunt finalistele si care este marea castigatoare GLAMOUR Street Fashion Show.

Premii

  • Toate participantele la eveniment, chiar daca sunt sau nu finaliste, vor primi produse L’Oreal Professionnel

Premii pentru finaliste si castigatoare:

Ocupanta locului 1 va primi un parfum Issey Miyake Pure 50 ml, o pereche de casti si o boxa portabila Hama, un voucher de cumparaturi la C&A in valoare de 500 euro, un set de produse MAC, un set de produse Estée Lauder (Modern Muse Le Rouge Gloss 50 ml, Double Wear Nude Cushion Stick Radiant Makeup 14 ml, Revitalizing Supreme Plus Global Anti-Aging Cell Power Creme 50 ml), un abonament pe 6 luni la World Class, o bratara Morellato si un smartphone Allview X3 Soul Plus.

Castigatoarea locului intai va fi si protagonista unui articol intr-un numar viitor al revistei GLAMOUR.

Ocupanta locului 2 va primi un parfum Issey Miyake Pure 50 ml, o pereche de casti si o boxa portabila Hama, un voucher de cumparaturi la C&A in valoare de 300 euro, un set de produse MAC, un set de produse Estée Lauder  (Modern Muse Le Rouge Gloss 50 ml, Double Wear Nude Cushion Stick Radiant Makeup 14 ml, Revitalizing Supreme Plus Global Anti-Aging Cell Power Creme 50 ml), un abonament pe 6 luni la World Class, o bratara Morellato si un smartphone Allview X3 Soul Style.

Ocupanta locului 3 vor primi un parfum Issey Miyake Pure 50 ml, o pereche de casti si o boxa portabila Hama, un voucher de cumparaturi la C&A in valoare de 200 euro, un set de produse MAC, un set de produse Estée Lauder (Modern Muse Le Rouge Gloss 50 ml, Double Wear Nude Cushion Stick Radiant Makeup 14 ml, Revitalizing Supreme Plus Global Anti-Aging Cell Power Creme 50 ml), un abonament pe 6 luni la World Class, o bratara Morellato si un smartphone Allview X3 Soul Lite.

Ocupantele locurilor 4 și 5 vor primi un parfum Issey Miyake Pure 50 ml, o pereche de casti si o boxa portabila Hama, un voucher de cumparaturi la C&A in valoare de 100 euro, un set de produse MAC, un set de produse Estée Lauder (Modern Muse Le Rouge Gloss 50 ml, Double Wear Nude Cushion Stick Radiant Makeup 14 ml, Revitalizing Supreme Plus Global Anti-Aging Cell Power Creme 50 ml), un abonament pe 6 luni la World Class și o bratara Morellato.

Ocupantele locurilor 6 – 10 vor primi un parfum Issey Miyake Pure 50 ml, o pereche de casti Hama, un voucher de cumparaturi la C&A în valoare de 100 euro, un set de produse Estée Lauder (Modern Muse Le Rouge Gloss 50 ml, Double Wear Nude Cushion Stick Radiant Makeup 14 ml, Revitalizing Supreme Plus Global Anti-Aging Cell Power Creme 50 ml).

Stati cu ochii pe noi si votati-va preferatele!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top