Now Reading
Pentru o minte agera si un corp sanatos – exercitii Brain Fitness

Pentru o minte agera si un corp sanatos – exercitii Brain Fitness

Revista Psychologies

 “In prima instanta, am creat acest CD ca suport pentru companii, in programele lor de management si resurse umane: cresterea eficientei procesului decizional, scaderea nivelului de stress professional, cresterea starii de sanatate (well-being) a angajatilor, cresterea motivatiei si a productivitatii angajatilor.

Ulterior, l-am conceput ca un material de training mental individual pentru oricine doreste sa isi creasca capacitatea de concentrare, de autocontrol sau sa isi reduca nivelul de stres, putand fi de asemenea o sursa de informatii pentru un stil de viata bazat pe o nutritie sanatoasa” declara Stelian Marian, Director General Synergon Consulting.

CD-ul Brain Fitness contine 3 module:

Brain Fitness, exercitii mentale care au rol de antrenare a retelelor de atentie/memorie de lucru, ducand la activarea sistemului neuro-vegetativ cu rol in cresterea imunitatii;

Brain Foods, care cuprinde informatii despre influenta alimentatiei asupra performantei mentale;

Brain Research, care contine date din cercetari recente derulate de institute de prestigiu: Harvard Medical School, Stanford University, Cornel University, Sackler Institute, London Business School, etc.

Aceste cercetari detaliaza legatura dintre sistemul imun – sistemul nervos, explica beneficiile exercitiului fizic in dezvoltarea creierului si ofera sfaturi pentru parinti in vederea sprijinirii dezvoltarii copiilor.

“CD-ul Brain Fitness este rezultatul unei munci de cercetare indelungata materializata in aceste exercitii care impacteaza pozitiv functii mentale.

Exercitiile de Brain Fitness sunt structurate pe nivele de dificultate crescanda si trebuie practicate zilnic sau cel putin o data la 2 zile, timp de minim 6 saptamani”, declara Dragos Cirneci, Doctor in Psihologie si specialist in Neurostiinte.

CD-ul Brain Fitness se gaseste in retelele de magazine Carturesti si Diverta atat in Bucuresti cat si in Brasov, Cluj, Constanta, Timisoara si Iasi.

Poate fi de asemenea comandat telefonic la 021 3100 415 sau prin email: [email protected].

Un demo al cd-ului se poate accesa pe pagina de web www.brainfitness.ro, dand astfel posibilitatea tuturor sa se familiarizeze cu tipul de exercitii existente pe CD.

CD-ul Brain Fitness este disponibil in 2 versiuni – cu 3 sau 5 exercitii, pretul fiind de 185 RON, respectiv 290 RON.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top