Now Reading
Produsul natural Cordyceps SE de la Secom

Produsul natural Cordyceps SE de la Secom

Revista Psychologies

Produsul natural Cordyceps SE de la SecomCiuperca medicinala Cordyceps sinensis creste in regiunile muntoase izolate din Tibet, la altitudini de peste 3.500m, in conditii climatice foarte grele. Ca sa poata supravietui la temperaturi medii anuale de sub 0° Celsius si ninsori abundente in mare parte din an, Cordyceps sinensis acumuleaza cele mai multe puternice substante active din mediul inconjurator.

Produsul natural Cordyceps SE de la Secom contine extract standardizat din ciuperca medicinala cu acelasi nume, garantat 10% acid cordicepic. Cordyceps SE actioneaza ca protector pulmonar, fiind un adjuvant eficient in terapiile complementare ale gripei – prin ameliorarea tusei, reducerea secretiilor mucoaselor si a transpiratiilor nocturne -, ale bronsitei, pneumoniei, emfizemului pulmonar si astmului bronsic.

Are rol imunomodulator, antiviral, antibacterian si actioneaza ca tonic in bolile cronice si in convalescenta.

De asemenea, Cordyceps SE sustine activitatea glandelor suprarenale in sindromul de oboseala cronica prin efect adaptogen.

Produsul face parte din portofoliul Secom si este disponibil in farmaciile si magazinele cu profil naturist din intreaga tara.
Acesta este un supliment alimentar. Se recomanda citirea cu atentie a prospectului sau a informatiilor de pe ambalaj.

Numele Cordyceps inseamna „iarna larva, vara planta” ceea ce indica etapele de metamorfoza si simbioza ale acestei ciuperci miraculoase.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top