Now Reading
Seminarul „Journey Intensive” cu Brandon Bays

Seminarul „Journey Intensive” cu Brandon Bays

Revista Psychologies

Intre 4-6 octombrie 2013, celebra experta in vindecarea holistica Brandon Bays va sustine – pentru a doua oara in acest an – Seminarul „Journey Intensive”, in care participantii vor avea ocazia sa studieze elementele de baza si abilitatile de avansate ale metodei de vindecare si dezvoltare personala „Calatoria”.

 

Seminariile marca „The Journey” („Calatoria”) constituie tot atatea modele de buna practica in promovarea sanatatii emotionale. Ele sunt sustinute astazi in peste 45 de tari de echipa lui Brandon Bays, expert in vindecarea minte-corp si speaker de renume mondial.

In cadrul lor se preda o tehnica de vindecare emotionala si fizica, fundamentata pe cercetari de ultima ora din domeniul psihologiei, neurologiei, imunologiei, neuro-stiintelor, fizicii cuantice, dar si pe propria poveste de vindecare a autoarei, prezentata in best-seller-ul international „Calatoria”, tradus si in limba romana la Editura Adevar Divin.

Eficienta procedeului este demonstrata de faptul ca a ajutat mii de oameni de pretutindeni sa se elibereze de probleme ca anxietate, stres, depresie, scaderea stimei de sine, incapacitatea de a gestiona emotiile negative, boli fizice, dependente si comportamente nesanatoase, abuz fizic sau sexual, probleme relationale si dificultati in plan profesional.

Utilizand „Calatoria”, oameni de orice varsta, din toate categoriile sociale, indiferent de cultura careia ii apartin sau de istoria lor de viata, obtin rezultate extraordinare in toate domeniile vietii lor.

Asa ca va asteptam intre 4-6 octombrie 2013 la un nou Seminar „Journey Intensive”, unde va puteti intalni cu spiritul minunat si generos al lui Brandon Bays, dovada vie a eficientei metodei „Calatoria”, pe care o reprezinta cu eleganta si profesionalism.

 

Detalii si inscrieri aici.

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top