Now Reading
Vacanțe în Delta Dunării de la numai 399 lei!

Vacanțe în Delta Dunării de la numai 399 lei!

Vacanțe în Delta Dunării de la numai 399 lei!

Considerată o adevărată grădină a Edenului, Delta Dunării te întâmpină cu o bogăție a florei și faunei, într-un tablou completat magnific de trilurile milioanelor de păsări, cu mirosurile și culorile specifice verii: nuferi albi și galbeni, sânziene, garofițe și orhidee piramidă.

Gulliver Delta Resort 3* Uzlina vine în sprijinul turiștilor cu oferte speciale la vacanțele Delta Dunării pentru Toți ce facilitează accesul în această destinație mirifică a României.

Pachetele turistice include 3 nopți de cazare cu demipensiune tip bufet, transport autocar și transfer cu barca Murighiol-Uzlina-Murighiol, la tarife accesibile începând cu numai 399 lei/persoană!

Facilități excelente la Gulliver Delta Resort 3* Excelent amplasat într-o oază de verdeață din Delta Dunării, Gulliver Delta Resort 3* se întinde pe o suprafață impresionantă de 10.000 metri pătrați, spațiu suficient pentru ca fiecare să își găsească relaxarea și armoniea cu natura.

Vacanțe în Delta Dunării de la numai 399 lei!

Din orice colț al resortului ai privi, panorama asupra împrejurimilor fermecătoare este de neuitat. Pentru că este poziționat la confluența dintre brațul Sf. Gheorghe și canalul Uzlina, apusurile de soare la Gulliver Delta Resort sunt magice…

În plus, pasionații de pescuit pot îmbina utilul cu plăcutul practicând acest sport direct de pe pontoanele cu vederi spre amurg.
Gulliver Delta Resort 3* este ideal pentru vacanțele în familie.

Grădina umbrită cu sălcii este decorată cu hamace și balansoare, iar locul de joacă asigură distracția celor mici. Piscina generoasă este perfectă pentru răscoare în zilele calde de vară, iar oferta de excursii opționale este una tentantă …

Descoperă cele mai frumoase atracții ale Deltei Dunării

Inclusă în Patrimoniul Mondial UNESCO încă din anul 1991, Delta Dunării se mândrește cu o sumedenie de lacuri, canale și mici insulițe, pe care le poți descoperi pe îndelete prin programul de excursii opționale.

Surprinde un spectacol inedit de lumină și culoare într-o plimbare la amurg cu barca, atunci când întreaga natură te înconjoară cu o atmosferă romantică de neuitat.

Descoperă lacurile Pojarnia și Chiril și frumusețile cu care te întâmpină Canalul Uzlina.

Faimoasa Pădure Letea este un alt loc magic pe care merită să îl explorezi pe îndelete, pentru a descoperi dunele de nisip, stejarii seculari și faimoasele herghelii de cai sălbatici, ce i-au purtat renumele în toată Europa.

În plus, un bonus la această excursie îl reprezintă și oferta de jeep safari în stil local, cu căruțele sau cu alte mijloace de transport acceptate în zonă. Relaxarea o poți găsi foarte ușor și pe plajele sălbatice de la Sulina – vechea capitală a piraților și de la Sfântu
Gheorghe – localitatea pescărească.

Ultra Last Minute Delta Dunarii – Gulliver Delta Resort 3* Uzlina
*Sejur 4 zile – tarife de la 399 lei/persoana – cazare cu demipensiune sau de la 499 lei/persoana – cazare cu pensiune completa. *Plecare din 07.06!
*Sejur 5 zile – tarife de la 449 lei/persoana – cazare cu demipensiune sau de la 549 lei/persoana – cazare cu pensiune completa. *Plecare din 10.06!
Servicii incluse: 3 sau 4 nopți de cazare cu mese tip bufet conform programului ales (demipensiune/pensiune completă), transport autocar din București, transfer barca Murighiol-Uzlina-Murighiol, acces gratuit la piscina, loc de joacă pentru copii, pescuit de pe pontoane, activități recreative.

*Oferta speciala valabila pentru plecarile din 07.06 si 10.06! Detalii pe www.gulliverresort.ro. Cerere oferta: [email protected], call center 021.794.75.07; 0784.215.624.

Sursă foto: flickr.com/gulliverresort.ro

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top