Now Reading
Meet the WOMAN! cu Dr. Anca Vereanu

Meet the WOMAN! cu Dr. Anca Vereanu

Revista Psychologies
meet-the-woman-cu-dr-anca-vereanu

Dr. Anca Vereanu, Medic primar stomatologie generală și owner Clinica Dr. Vereanu, este speakerul evenimentului Meet the WOMAN!, organizat de FEMEI ÎN AFACERI în București, marți28 februarie 2023, ora 18:30, la Ernst & Young Bucharest Tower Center. Tema evenimentului va fi „Ingredientele unei cariere de succes. Despre alegeri, provocări și compromisuri.”

Meet the WOMAN! este un eveniment de business networking ce a luat naștere în 2009 în București și se adresează atât antreprenoarelor, cât și femeilor care lucrează în companii și sunt specialiste într-un domeniu de activitate. Este un eveniment inspirațional marca FEMEI ÎN AFACERI care te ajută în dezvoltarea ta profesională, te inspira și te pune în contact cu femei din mediul de afaceri românesc.

„Fiecare dintre noi ar trebui să aibă în prim plan dezvoltarea sa ca om și ca profesionist dacă ne dorim un parcurs profesional de succes. Trebuie să învățăm continuu, să îmbrățișăm provocările, să ne consolidăm o reputație. Împreună cu Anca Vereanu, medic primar stomatologie generală și owner Clinica Dr. Vereanu Roxana Dobrescu vom discuta despre alegeri, provocări și compromisuri atât în viața profesională, cât și cea personală”, a declarat Alice Botnarenco, fondatoarea FEMEI ÎN AFACERI și creatoarea brandului ALISIA ENCO.

ANCA VEREANU DDS, PhD

Experiență clinică de 26 ani a dr. Anca Vereanu a început în anul 1996 că asistent universitar la Catedră de Implantologie Orală a Facultății de Medicină Dentară. UMF Carol Davila din cadrul Spitalului Militar București. A urmat o perioadă în care a îmbinat activitatea specifică de predare a lucrărilor practice studenților din anul VI cu cea de medic stomatolog în Spitalul Militar, oportunitate care a contribuit mult la experiența dobândită și la decizia de a face a doua specialitate, cea de chirurgie dento-alveolară. A urmat un master în Implantologie Orală apoi Doctoratul în Științe Medicale în specializarea ORL sub conducerea Prof. Codruț Sarafoleanu, Spitalul Sf. Maria, București.

Din 2003 deschide primul ei cabinet privat de stomatologie urmând ca în 2010 să fondeze Clinica Dr. Vereanu. Activitatea didactică la Catedra de Implantologie orală s-a încheiat în anul 2016 după o perioadă de 2 ani de colaborare frumoasă cu Facultatea de Medicină Dentară și o relație cu totul specială cu studenții.

În 2019 a urmat extinderea clinicii și în 2022 a finalizat un proiect de suflet mai vechi – Dental Training – Centru de formare și supraspecializare pentru doctori și asistente medicale. Un loc în care se vor forma în egală măsură medicii dornici de a evolua profesional și de asemenea asistentele medicale cu competențe în profilaxie și chirurgie.

  • Dr. Vereanu reprezintă în România Organizația mondială de femei în stomatologie „Leading Ladies în Dentistry” htpps://ladiesindentistry.org/anca-delia-vereanu/
  • Membru în Adunarea Generală a Colegiului Medicilor Stomatologi
  • Premiu 1 Internațional Dentsply Sirona categoria Digital Workflow 2021
  • Membră fondatoare Societatea de Implantologie Orală-trezorier
  • Membră de onoare Societatea Română de Protetică Dentară și Maxilo-facială

ACCESUL LA EVENIMENT

Taxa de participare este de 149 de lei (include TVA și coffee break). Înscrierile se fac online pe site-ul nostru www.femei-în-afaceri.ro, iar detalii suplimentare se obțin la: 0747 114 133.

Accesul la eveniment se face doar prin confirmarea de plata a taxei de înscriere. Locurile sunt limitate.

UNDE?

Evenimentul va avea loc la sediul Ernst & Young: Bucharest Tower Center, etajul 7, Bulevardul Ion Mihalache, nr. 15-17, București (harta: https://goo.gl/maps/krVWkXjPgQF2). 

DESFĂȘURĂTORUL EVENIMENTULUI

18.30: Welcome coffee
18.45: Prezentarea fiecărei participante
19.30: Susținerea temei de către speaker
20.00: Sesiune de întrebări
20.30: Networking

PARTENERI

Ernst & Young România • ALISIA ENCO • EnRose

PARTENERI MEDIA

CARIERE • PSYCHOLOGIES • Transilvania Business • Revista Patronatului Român

DESPRE FEMEI ÎN AFACERI

Înființată în 2009 de antreprenoarea Alice Botnarenco, asociația FEMEI ÎN AFACERI dezvoltă proiecte care se adresează antreprenoarelor și femeilor care lucrează în companii.

Misiunea FEMEI ÎN AFACERI este să încurajeze femeile să își dezvolte afacerea sau cariera și să le ofere oportunitățile necesare prin organizarea de evenimente, programe de mentorat și cursuri.

În 2012, FEMEI ÎN AFACERI a reprezentat România la Global Summit of Women, cel mai mare forum economic internațional pentru femei, a relansat site-ul www.femei-în-afaceri.ro, poziționat ca un portal cu informații din mediul feminin de afaceri și a creat prima platforma online de business dedicată femeilor din România.

Mai multe informații sunt disponibile aici: site-ul FEMEI în AFACERI.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top