Now Reading
Carti de psihologie la pret redus

Carti de psihologie la pret redus

Revista Psychologies

Ca in fiecare zi de luni, Editura Curtea Veche ne propune un pachet promotional cu doua dintre cele mai valoroase titluri publicate. Astazi, 7 iunie 2010, din nou, psihologie. Doua lucrari utile, interesante si nu lipsite de originalitate. Pentru a beneficia de aceasta oferta, puteti comanda pe site-ul editurii cele doua carti.

Trucuri ale mintii, Derren Brown, Editura Curtea Veche


Trucuri ale mintii

Autor: Derren Brown
Colectia: Biblioterapia
Anul aparitiei: 2010

Autobiografie, colectie de ganduri si eseuri despre diferite trucuri psihologice, cartea lui Derren Brown, cel mai celebru iluzionist din Marea Britanie, il indeamna pe cititor sa priveasca multe din lucrurile obisnuite intr-un alt mod. Autorul dezvaluie o parte a tehnicilor pe care le utilizeaza in spectacolele sale de iluzionism si magie, precum si diferite tehnici de hipnoza. Astfel, in cazul in care cineva doreste sa invete sa-si impresioneze prietenii, acest volum este, probabil, cel mai bun ghid. Fascinanta si deseori plina de spirit, cartea este un melanj de sfaturi, anecdote si polemici despre cat de usor de pacalit sunt oamenii.

Derren Brown (nascut in Anglia, in 1971) este magician, iluzionist, pictor si caricaturist, dar si gazda unor spectacole de televiziune ce combina magia, sugestia hipnotica si psihologia, el fiind capabil sa anticipeze si sa influenteze subtil gandurile oamenilor, sa le manipuleze deciziile si sa le citeasca limbajul corporal. Brown este autorul a trei carti ce au ca subiect magia: Absolute Magic, Pure Effect si Tricks of the Mind, o a patra fiind in stadiul de proiect. Primele doua sunt destinate exclusiv practicantilor de magie si mentalism, in timp ce ultima se adreseaza publicului larg.

NLP si succesul, Steve Andreas, Charles Faulkner, Editura Curtea Veche


NLP si succesul
– Editia a II-a
Autor: Steve Andreas, Charles Faulkner
Colectia: Biblioterapia
Anul aparitiei: 2008

NLP reprezinta un sistem de metode si exercitii prin care are loc crearea unui model al excelentei. Aplicarea lui poate conduce la o schimbare fundamentala a calitatii vietii si la obtinerea unor rezultate spectaculoase. Modalitatile utilizate sunt foarte diferite: de la modificarea gandurilor, actiunilor si sentimentelor la tenacitate, motivare, receptivitate la nevoile si dorintele celorlalti.

Practicand NLP, putem obtine responsabilitate fata de propria motivatie, un viitor fascinant si o cale personala de a-l realiza. Totodata, ajungem la relatii mai stranse si capacitate de convingere, neutralizarea experientelor negative din trecut, intensificarea autoaprecierii si a respectului de sine, o atitudine mentala pozitiva puternica si acces la o experienta deosebita.

,,La inceput, NLP parea o steluta stralucitoare; apoi m-am gandit la ea ca la un magician misterios, greu de inteles; acum este asemenea unui prieten loial, demn de incredere, si nu inteleg cum am putut trai fara el.“
Gerry Schmidt – trainer NLP

,,NLP ar putea fi cea mai importanta sinteza a cunoasterii legate de comunicarea umana aparuta din anii ’60 pana astazi.“
Science Digest

,,NLP a deschis modalitati nebanuite pentru tratarea problemelor individuale… S-a metamorfozat intr-un program si o tehnologie de autoperfectionare completa.“
Time

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top