Now Reading
Poke House, renumitul lanț internațional de poke bowls, se lansează în România

Poke House, renumitul lanț internațional de poke bowls, se lansează în România

Revista Psychologies
poke-house-renumitul-lanț-internațional-de-poke-bowls-se-lansează-în-românia

Poke House, cel mai popular lanț de poke bowls din Europa, a deschis astăzi primul său restaurant în inima Bucureștiului. Restaurantul emblematic inspirat de spiritul californian este situat la parterul Hotelului Palas proaspăt renovat (str. Brezoianu 24) și este pregătit să aducă o infuzie de pozitivitate și culoare pe scena de going-out din București, oferind o gamă variată de poke bowls delicioase, atent selecționate.

În urma unor lansări de succes pe piețele din Europa, Poke House a ajuns acum în București cu același scop: să infuzeze orașul cu atmosfera însorită californiană și boluri poke sănătoase.

Născută în noiembrie 2018 la Milano dintr-un vis comun a doi tineri antreprenori, Matteo Pichi și Vittoria Zanetti, Poke House a devenit rapid lider global în categoria restaurantelor fast-casual, servind delicioasele poke bowls în peste 100 de locații din Marea Britanie, Italia, Franța, Spania, Portugalia, SUA și acum, România.

„Călătoria noastră ne-a adus acum în București și suntem foarte încântați să invităm întregul oraș în universul nostru inspirat din California, unde golden hour durează pentru totdeauna! Deși la bază afacerea noastră presupune vânzarea bolurilor poke proaspete și delicioase, credem, de asemenea, că mâncarea este parte dintr-un stil de viață sănătos, dar poate fi și facilitatorul unei stări de bine și al unei abordări pozitive asupra vieții – atât de necesare în aceste vremuri dificile!” spune Matteo, CEO și co-fondator Poke House.

Poke House oferă bowl-uri poke hawaiane care în mod tradițional sunt făcute doar cu pește crud, într-o manieră nouă și distractivă, prin diversificarea ingredientelor și de asemenea, prin modul în care produsul este prezentat și servit.

Ingredientele nu sunt servite în semi-lună, ci mixte, dressing-urile sunt făcute folosind o rețetă secretă care poate fi găsită doar în restauratele Poke House și toate ingredientele sunt de calitate superioară, proaspăt livrate zilnic și de la furnizori sustenabili. Astfel, bolurile Poke House sunt alegerea perfectă pentru un prânz sănătos și rapid sau cel mai bun motiv pentru o masă cu prietenii și o gustare delicioasă în stilul specific californinan, în orice moment al zilei.

În Poke House, totul este ales și selectat cu atenție pentru a „transporta” clienții în California prin intermediul unei experiențe multisenzoriale complete – muzică Cali-House, decor exotic pastelat, artă San Diego, cactuși, lumini de neon, artă stradală LA și, bineînțeles, mâncare sănătoasă, proaspătă și colorată.

„Experiența este totul pentru noi: am avut în vedere experiența atunci când am creat designul magazinului nostru (pereți roz precum somonul și nuanțe de apus de soare din California, fotografii din California realizate de Arielle Vey și decorațiuni cu neon, melodii și muzică inspirate de California. De asemenea, ne alegem personalul ca prim reprezentant al acestei experiențe Cali pe care dorim să o oferim, pentru că, la sfârșitul zilei, nu vrem să construim doar o afacere de restaurant, vrem să creăm o comunitate de oameni care cred într-un un stil de viață sănătos, așa cum credem și noi. Astăzi avem peste 150.000 de oameni în echipa Poke House și îi menținem aproape prin interacțiune constantă și feedback cu privire la tot ceea ce facem.” spune Vittoria, co-fondatorul Poke House.

La Poke House, clienții pot alege dacă își creează propriul poke – cea mai populară opțiune – sau selectează una dintre specialitățile casei. Sunny Salmon este una dintre cele mai vândute și iconice variante, o combinație delicioasă a unora dintre cele mai iubite ingrediente, inclusiv somon suculent, edamame și avocado. Printre altele se găsesc și Spicy Tuna, Chicken sau varianta vegan. Pentru cei care preferă să-și facă propriul bol, Poke House oferă peste un milion de combinații.

În fiecare sezon, este introdusă o rețetă specială în ediție limitată pentru a completa oferta principală. Indiferent de alegere, bolurile sunt întotdeauna pregătite în fața clientului din ingrediente proaspăt alese. Peștele crud provine din Norvegia și este filetat în restaurant, iar toate fructele și legumele sunt proaspete și atent selecționate de la producători și furnizori locali.

DESPRE POKE HOUSE

Poke House s-a născut în noiembrie 2018 din visul a doi prieteni – Matteo Pichi și Vittoria Zanetti de a aduce un colț de California în fiecare oraș printr-un format de restaurant fresh și inovator. O astfel de viziune cuprinde atât oferta gastronomică – poke bowl servit în modul West Coast – cât și stilul locației și ambalajului.

Poke House este liderul global în categoria restaurantelor fast-casual, servind delicioase boluri de poke în peste 100 de locații din Marea Britanie, Italia, Franța, Spania, Portugalia, SUA și acum, România.

Cu vânzări estimate la 100 de milioane de euro în 2022 și o echipă în continuă creștere de peste 1.000 de oameni, dezvoltarea rapidă a afacerii Poke House este generată de un model economic foarte atractiv, o afacere scalabilă și o comunitate activă de iubitori de Poke.

Website: https://poke-house.com

Instagram: https://www.instagram.com/pokehouse_official/?hl=en

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top