Now Reading
Fusili cu paprika si sos de avocado

Fusili cu paprika si sos de avocado

Revista Psychologies

Sfatul bucata­rului: Majoritatea pastelor fainoase sunt preparate cu fai­na de grau imbogatita, asadar contin cantitati insemnate de acid folic, riboflavina, acid nicotinic, fier si seleniu. Deseori, pas­tele au un gust mai bun da­ca sunt fierte in apa cu sare. O cana de pas­te gatita cu apa si sare con­tine 140 mg de so­diu, si numai 1,4 mg cand sunt pre­parate in apa fara sare.

Ingrediente:

  • 350 g fusili
  • 1 avocado mare si copt
  • 2 linguri de suc de lamaie
  • 2 fire de arpagic
  • 1 ardei gras rosu si unul verde
  • 1 catel de usturoi
  • 2 linguri de ulei de masline
  • sos tabasco
  • piper, sare

Preparare:

Se fierb pastele si se scurg de apa.

Avocado se curata si se zdro­beste cu furculita.

Se sareaza, se adauga ardeiul taiat cubulete, sosul tabasco, arpagicul.

Ceapa, usturoiul si praful de paprika se rumenesc in tigaie timp de 3 – 4 minute.

Se adauga fusili si pasta de avocado si se mai lasa un minut pe foc.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top