Now Reading
Apa, sursa vieții

Apa, sursa vieții

claudiabenea2022
apa-sursa-vieții

Apele minerale naturale au proprietăți fundamentale și sunt compatibile cu organismul uman. Înseamnă mediu vital pentru celulele corpului și, indiferent de compoziția lor, de concentrația de săruri minerale, acestea sunt bine primite de către organism.

Toată lumea se întreabă care este cea mai bună apă? Apa minerală naturală plată sau carbogazoasă este cea mai bună apă. Este un aliment din toate punctele de vedere, iar prin complexitatea ei este principalul nutrient al organismului. Beneficiile nutriționale, preventive și curative se află în cantitatea de minerale cu care vine îmbogățită în mod natural din adâncurile pământului. Nu există niciun aparat de filtrare, oricât de performant ar fi, care să poată imita compoziția chimică și structura moleculară a apei minerale naturale.

Rolul apei în corpul uman este esențial. Activează enzimele, iar organismul folosește mineralele din apă pentru majoritatea proceselor metabolice. Toate apele minerale plate sau carbogazoase, băute rațional au asupra întregului organism un rol protector general. Ele stimulează procesele de apărare ale organismului.

Apa nu trebuie băută niciodată repede. Cu cât o bem mai repede, cu atât este eliminată mai repede, iar corpul nu se bucură de toate beneficiile apei. Apa călduță băută pe stomacul gol este pansament gastric, iar apa rece este „terapie” în constipații.

Sunt adesea întrebată care este cea mai pură apă? În fiecare zi suntem bombardați de reclame cu „cea mai pură apă”. Nu există „cea mai pură apă”, așa cum nu există cea mai bună apă. Există apă pentru toate gusturile și nevoile fiecărui organism. Toata apa minerală naturală care vine din subteran este PURĂ și ECOLOGICĂ datorită originii subterane, fiind departe de orice sursă de poluare și fiind cea mai protejată resursă de minerale.

Citește articolul integral în ediția de mai a revistei Psychologies sau abonează-te și primește lunar cadourile pregătite.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top